Αθλητικά

27/04/2015 - 17:48

Ποδοσφαιρικός αγώνας της καρδιάς μας ...

Ο

Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Λέσβου είναι έτοιμος να υποδεχθεί τη μεγάλη αποστολή της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά που την 1η Μάη στο ενωσιακό γήπεδο της Θερμής (12:00) θα αγωνισθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του αθλητή της Γέρας, Μαγδαληνού, ξεκίνησε μια προσπάθεια την Μεγ. Τετάρτη όπου στο Παπάδο έπαιξαν οι βετεράνοι Γέρας με το Σύλλογο της Λέσβου ενώ τη Παρασκευή θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα απέναντι στους παλαίμαχους του Πειραιά.

Τη Μεγ. Τετάρτη οι βετεράνοι της Λέσβου, με αφορμή την παρουσία του Σταύρου Σαράφη στη Λέσβο, έγινε τιμητική βράβευση μη ξεχνόντας τη συμβολή του στην άνοδο του Αιολικού και του λεσβιακού ποδοσφαίρου την δεκαετία του ’90. Λίγες μέρες νωρίτερα έγινε εκδήλωση για συγκέντρωση φαρμάκων για το «Χαμόγελο του παιδιού».

Οι δράσεις του Συλλόγου Βετεράνων στη Λέσβο είναι σημαντικές αφού συμβάλλουν και απαλύνουν από τα προβλήματα πολλούς συνανθρώπους μας, και θα πρέπει όλοι να ανταποκρίνονται στα καλέσματά τους με χορηγίες οι επιχειρήσεις και τη οικονομική ή άλλη βοήθεια όλοι οι συμπολίτες μας. 

 

Φωτογραφίες

 

1.   Από Παπάδο Γέρας

2.   Για το χαμόγελο του παιδιού

3.   Από τη βράβευση Σταύρου Σαράφη

Μοιράσου το άρθρο!