Αθλητικά

23/10/2014 - 08:56

Ποδόσφαιρο Α Κατηγορία: Έπιασε ξανά ο Διαγόρας τον Αιγέα!

Ο

λοκληρώθηκε η 8η Αγωνιστική της Α' Κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκε εμβόλιμα το απόγευμα στα γήπεδα της Λέσβου.

Κερδισμένος της ημέρας ήταν ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, που ήταν ανώτερος της αντιπάλου του στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε εντός έδρας την Προοδευτική Σκ. Καλλονής (4-2) με ανατροπή, ενώ σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία στο Πλωμάρι μεταξύ Αιγέα και Ερμή Παμφίλων (0-0), η κορυφή πλέον μοιράζεται ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Η "Πρόο" προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε δύο γκολ του Σούβλατζη (5' και 30'), αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν με αντεπίθεση διαρκείας. Αρχικά ο Σπάρταλης μείωσε σε 1-2 στο 55' και εν συνεχεία ο Κουτλής ισοφάρισε στο 63'. Ο Διαγόρας πήρε τα ηνία του ματς στο 70' με σκόρερ τον Χατζόπουλο και ο Μαραγκός διαμόρφωσε πέντε λεπτά αργότερα το τελικό 4-2.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν και στο "Μιζεργκάν", Ατρόμητος Ανεμώτιας και Όλυμπος Αγιάσου, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να χάσουν μοναδική ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την πρώτη θέση.

Σπουδαίας σημασίας βαθμολογικό τρίποντο κατέκτησε ο Πολιχνίτος, εντός έδρας, με αντίαπλο τον Παλλεσβιακό (2-1), καθώς επίσης και ο Αλκβιάδης Κ. Τρίτους, επίσης εντός έδρας, κόντρα στην Άναξο (2-1).

Τέλος στον Παπάδο, η Αναγέννηση Γέρας έκαμψε την αντίσταση του Βύρωνα Μόριας (2-0) και σκαρφάλωσε ξανά στην 3η θέση του πίνακα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αμφίρροπη φέτος μάχη του τίτλου.



Αποτελέσματα

8η Αγωνιστική
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 4-2
Αιγέας Πλωμαρίου-Ερμής Παμφίλων 0-0
Πολιχνίτος-Παλλεσβιακός 2-1
Αετός Λουτρών-Οδυσσέας Ελύτης 1-0
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Άναξος 2-1
Αναγέννηση Γέρας-Βύρων Μόριας 2-0
Ατρόμητος Ανεμώτιας-Όλυμπος Αγιάσου 0-0
Ρεπό: Κεραυνός Αφάλωνα

 πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!