Αθλητικά

19/03/2017 - 18:07

Στην τελευταία φάση του αγώνα Καλλονή - Άρης 0-1

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μπράνα Ίλιτς σκόραρε για τον Άρη, που επικράτησε της Καλλονής στη Μυτιλήνη (0-1)

 
Στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Κωστένογλου είχαν την μπάλα αλλά δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν την αντίπαλη περιοχή της Καλλονής. Έμειναν απλά στην κατοχή και στον έλεγχο της αναμέτρησης. Αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ ήταν η Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης, στο 42' έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Αγριμάκη να μην προλαβαίνει να πλασάρει τον Διούδη.
 
Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον Άρη να προσπαθεί να απειλήσει αλλά να μη μπορεί και την Καλλονή να έχει ισορροπήσει. Τα λεπτά περνούσαν και η μεγάλη φάση δεν είχε έρθει ακόμα στο δεύτερο μέρος ούτε από τη μία ούτε από την άλλη πλευρά. Τα νέα από την Ελευσίνα ήταν καλά για τον Άρη και στο 95', ήρθε η λύτρωση από τον Ίλιτς! Ο Σέρβος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 0-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
 
Μια νίκη, που φέρνει πλέον τον Άρη στο -6 από την κορυφή όπου συγκατοικούν Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής, Λίταινας, Σβόγιτς, Λαμπράκης (78' Αποστόλου), Σισέ (22' Αγριμάκης), Σοφιάνης (88' Τζελίδης).
 
ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Ρόβας (70' Παυλίδης), Τάτος, Πίτου, Ντούνης (65' Ανάκογλου), Μπαργκάν (19' Καπνίδης), Ίλιτς.
 

Μοιράσου το άρθρο!