Αθλητικά

22/11/2014 - 18:14

Στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παμφίλων οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Καλλονή στο ποδόσφαιρο, Καλλονή στην κοινωνία» η ομάδα της Καλλονής πραγματοποίησε μία ακόμη επίσκεψη σε σχολεία του νησιού. Αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής μας Τζίμης Βλαστέλλης, Μιχάλης Κριπιντίρης, Γιώργος Χωριανόπουλος, Μάρκος Μπαρέρα και Τσίμο Ναβάρο με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Παπαδόπουλο βρέθηκαν στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παμφίλων. Την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών συνόδευσαν και μέλη της οικογένειας της ομάδας μας όπως ο προπονητής των τμημάτων υποδομής και των ακαδημιών Χρήστος Πελέκης, ο Χρήστος Βλαστέλλης (γενικός αρχηγός Κ15), ο Παναγιώτης Χαλβατζής (γενικός αρχηγός Κ17), η Έλενα Καρέκου (γραμ. υποστήριξη τμημάτων υποδομής-ακαδημιών) και ο φροντιστής Σαράντος Χατζηγιαννάκης.
 
Τον λόγο πρώτος πήρε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας ο οποίος ευχαρίστησε τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων για τη θερμή υποδοχή καθώς επίσης και τους Διευθυντές Γυμνασίου και Λυκείου κκ Μελιδώνη και Χατζηβασιλείου. Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μιχαλάκη εκφράζοντας παράλληλα και την επιθυμία του να καταστεί η ΚΑΛΛΟΝΗ κοινωνός του ευ αγωνίζεσθαι προάγοντας τη σχέση αθλητισμού και εκπαίδευσης σε όλο το νησί.  
 
Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο Χρήστος Πελέκης ο οποίος πραγματοποίησε σύντομη ενημέρωση σχετικά με την ένταξη παιδιών στα τμήματα υποδομής και στις ακαδημίες.
 
Εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε διαγωνισμούς χαρίζοντας πλούσια δώρα στα παιδιά ενώ έκαναν και μερικά... σουτ στο αυτοσχέδιο τέρμα με τους νεαρούς φίλους της ομάδας μας να φανερώνουν το ταλέντο τους στα... γκολποστ. Τέλος, οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να λάβουν αυτόγραφα αλλά και να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την αγάπη των παιδιών προς εκείνους. Όλες οι φωτό από την επίσκεψη στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παμφίλων στην photo gallery που ακολουθεί. 

Μοιράσου το άρθρο!