Αθλητικά

11/01/2018 - 07:39

Συγκλονιστικός Διαγόρας! Διαγόρας Αγίας Παρασκευής - Ερμής Κιβερίου 3-2

Την τέταρτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, αυξάνοντας παράλληλα την διαφορά του από την ζώνη του υποβιβασμού στους έξι βαθμούς. Στα του αγώνα η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη μπήκε πιο δυνατά στο ματς από τους φιλοξενούμενους και στο 19΄ έφτασε κοντά στο 1-0, η κεφαλιά όμως του Μέρο αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Κοζιώτη.



Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι Λέσβιοι σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν οι Πελοποννήσιοι στο 25΄ στην πρώτη τους καλή στιγμή μπροστά στην εστία του Μάλλη με την κεφαλιά του Κουτσοδήμου να καταλήγει στα δίχτυα και να κάνει το 0-1. Η απάντηση από πλευράς Διαγόρα ήρθε στο 44΄ με τον Μαλακό να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Παρέλλης, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 64΄ ο Ερμής κατάφερε να επανακτήσει το προβάδισμα στο σκορ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βεζιρτζόγλου πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Μέρο. Έπειτα από το τέρμα που δέχτηκε το συγκρότημα του Βορείου Αιγαίου πίεσε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι το οποίο κι έγινε στο 85΄ με τον Τσομπανέλλη.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με το υπάρχον αποτέλεσμα, οΤσομπανέλλης ευστόχησε στις καθυστερήσεις σε πέναλτι που υπέπεσε ο Μουσταφάϊ που έκανε χέρι σε κεφαλιά του σκόρερ για να κάνει το 3-2. Η απόφαση αυτή του διαιτητή είχε σαν συνέπεια τις διαμαρτυρίες από πλευράς Ερμή, για την υπόδειξη του πέναλτι,με συνέπεια την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα. Με την επανέναρξη του αγώνα δεν άλλαξε κάτι στο σκορ το οποίο έμελε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Μαλλής, Τοπάλι, Κρασουδάκης, Ρέτζος (70′ Κίστα), Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Τζόρνταν, Τζέκα, Μαλακός (52′ Τσομπανέλλης), Β. Παρέλλης.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμαντής): Κοζιώτης, Διαμαντής (28′ Τσελάντζι), Σακουλάς (76′ Μίλης), Χατζόπουλος, Ζίου, Μουσταφάϊ, Αγγελόπουλος (81′ Αντωνόπουλος), Μαρίνης, Βεζιρτζόγλου, Γιάννος, Κουτσοδήμος.

Μοιράσου το άρθρο!