Αθλητικά

09/01/2011 - 14:22

Θα πρυτανεύσει επιτέλους η λογική στην ΑΕΛ Καλλονής;

Πραγματοποιήθηκε  διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ το απόγευμα του Σαββάτου 8/1/2011 . Λόγω διαφωνιών μεταξύ των παραγόντων, αποχώρησαν τρεις από τη συνεδρίαση. Πρόκειται για τους Σελάχα, Γώγο και Βαφειαδάκη, οι οποίοι όπως φαίνεται χωρίζουν την κοινή πορεία με την υπόλοιπη διοίκηση, φτάνοντας στην παραίτηση από το ΔΣ.

Το συμβούλιο πραγματοποιήθηκε σε τεταμένο κλίμα, που δεν άργησε να ξεφύγει από τα όρια. Αρχικά υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Παναγιώτη Σελάχα και τον Ταξιάρχη Βέρρο, οι οποίοι διαφώνησαν αναφορικά με τη θητεία του τελευταίου στην Προεδρία της ΠΑΕ, εμπλέκοντας προς στιγμή και τον Νίκο Μιχαλάκη, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά από τη Σαουδική Αραβία όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους. Αποτέλεσμα αυτού του επεισοδίου ήταν ο Σελάχας να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση. Τον ακολούθησε ο Βαφειαδάκης, λίγο αργότερα έφυγε ο Γώγος, ενώ αποχώρησε και ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Σερέτης.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε, έχοντας μείνει πλέον επτά μέλη από το 10μελες ΔΣ και συγκεκριμένα οι Παπαδόπουλος, Βέρρος, Μαρμάρου, Βαμβουκλής, Ψαρρόπουλος και οι Μιχαλάκης και Τσακιρέλλης που βρίσκονταν μεν στο εξωτερικό, όμως είχαν εξουσιοδοτήσει την εκπροσώπησή τους. Το ΔΣ προχώρησε μάλιστα στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον του συλλόγου.

Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ θα προχωρήσει άμεσα σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αξίας 150.000€, όσο δηλαδή είναι το κεφάλαιο σήμερα. Για μια τέτοια κίνηση απαιτείται απλή απόφαση ΔΣ βάσει του καταστατικού και όχι απόφαση Γενικής Συνέλευσης. Με τον τρόπο αυτό, ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Νίκος Μιχαλάκης φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο αφεντικό της ΠΑΕ, αυξάνοντας το ποσοστό του σε μεγάλο βαθμό.

Παράλληλα, αποφασίστηκε τυπικά να τεθεί σε 10ήμερη υποχρεωτική άδεια στον προπονητή Μιχάλη Κασάπη, για τον οποίο δεν πάρθηκε οριστική απόφαση όμως όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα ορίστηκε από τη διοίκηση υπηρεσιακός τεχνικός ο ποδοσφαιριστής Προκόπης Καρτάλης, που ίσως κάτσει και στον πάγκο την Τετάρτη για το ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, αν μέχρι τότε δεν έχει λυθεί οριστικά το θέμα με την πρόσληψη νέου τεχνικού.

Επίσης αποφασίστηκε να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 300€ σε κάθε ποδοσφαιριστή που δεν προπονήθηκε σήμερα, με το θέμα κι από τις δύο πλευρές να θεωρείται λήξαν, ενώ δεν αποκλείεται με σειρά θετικών αποτελεσμάτων στα επόμενα ματς, το πρόστιμο αυτό να εξαλειφθεί.

Τέλος έγινε ξεκάθαρο με κάθε τρόπο, πως κανείς από τους διοικούντες δε σκοπεύει να μεταφέρει την ομάδα στη Μυτιλήνη, κάτι για το οποίο διαβεβαίωσαν τους φιλάθλους.

Εδώ και τρεις ημέρες η ΑΕΛΚ πέρασε μια πολύ μεγάλη κρίση, όμως φαίνεται πως τελικά άρχισε να πρυτανεύει η λογική. Οι εξελίξεις των επόμενων ημερών θα είναι καθοριστικές και άπαντες στις τάξεις των φιλάθλων, που να σημειωθεί ότι συγκεντρώθηκαν μαζικά έξω από το χώρο της συνεδρίασης του ΔΣ, ευλεπιστούν αυτή η αναταραχή να επηρεάσει όσο το δυνατόν λιγότερο την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι.

 

πηγή: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!