Αθλητικά

20/11/2017 - 06:45

Τριγλία Ραφήνας - Αιολικός 3-1 / Διαγόρας - Θύελλα 1-0

Π

ραγματοποιήθηκε η 7η αγωνιστική για τον 7ο Όμιλο στη Γ Εθνική Κατηγορία με την Τριγλία να παίρνει την πρώτη της νίκη απέναντι στον Αιολικό με 3-1 στη Ραφήνα, ενώ ο Διαγόρας πρόσθεσε ακόμα 3 βαθμούς στη συγκομιδή του κάμπτωντας την αντίσταση της Θύελλας στην έδρα του με 1-0.

 

Τριγλία Ραφήνας - Αιολικός 3-1
Το πρώτο μέρος δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 40′ ο Αιολικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Χρήστου, όταν μετά από σουτ του Μουδούρογλου, πήρε την επαναφορά και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό με κεφαλιά.

Το γκολ αυτό αντί να «ρίξει» τον σύλλογο της Ραφήνας, έδρασε ευεργετικά και οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Αμπντουραχμάνι ισοφάρισε στο 62′ με έξυπνη εκτέλεση φάουλ. Ο Βουτσιώτης πέτυχε την ολική ανατροπή για την Τριγλία με γκολ από το ύψος της περιοχής. Ο Αιολικός πίεζε για την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν, όταν μετά από αντεπίθεση, ο Ντάφλας στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Έτσι, η Τριγλία έφτασε τους 4 βαθμούς και έφτασε τον σημερινό του αντίπαλο, αλλά και τον Ταμυναϊκό.

Οι συνθέσεις:

Τριγλίας Ραφήνας (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Τσακίρης, Νικολακόπουλος (90’ Καφετζής), Ινγλαντίν (84’ Κατσαβριάς), Καραγιάννης, Αμπντουραχμάνι (90’ Πολυχρονάκης), Ντάφλας, Σακελλαρίου (55’ Βουτσιώτης)

Αιολικός (Κωνσταντίνος Ψυρρόπουλος): Γιώτας, Καδής (83’ Κροτσίδας), Κρητικός, Τάχιας, Διακόρωνας (74’ Παλαμουτσής), Κριπιντίρης, Μουδούρογλου, Παληγεώργος, Χρήστου, Μπουρούς, Λαμπράκης (58’ Λαλάς)

--------------

 

 

Διαγόρας - Θύελλα 1-0

Τον φετινό Διαγόρα, δεν κατάφερε να τον σταματήσει ούτε η βροχή, ούτε οι απουσίες, ούτε η Θύελλα Ραφήνας, επι της οποίας επικράτησε με 1-0, φτάνοντας σε 6 αγώνες τους 11 βαθμούς!

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής μπορεί να είχε σημαντικές απώλειες(Ρέτσος, Κίστα, Τσαμπίκος), ωστόσο ο φετινός Διαγόρας, δεν σταμάτησε ούτε σε αυτό! Βρήκε τον τρόπο, σκόραρε στο πρώτο μέρος, και διασφάλισε το υπέρ του 1-0 μέχρι τέλους!

Το παιχνίδι, δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, μόνο κατά διαστήματα. Στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν παιχνίδι κέντρου, με τις δυο ομάδες να γνωρίζουν πως το κάθε λάθος σε πλαστικό γήπεδο βρεγμένο, δύσκολα να συχωρεθεί, και το λάθος τελικό το έκαναν οι φιλοξενούμενοι.

Στο 34ο λεπτό, πέρασε η μπάλα μέσα στην περιοχή, οι αμυντικοί αδράνησαν, δεν έδιωξαν σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να στρωθεί στον Λαζαρίδη ο οποίος τελείωσε τη φάση ιδανικά!

Παρά τις καιρικές συνθήκες, περίπου 150 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Αγίας Παρασκευής, για να ωθήσουν την ομάδα τους.

Πλέον η ομάδα της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στις υψηλές θέσεις, αρχίζοντας σιγά σιγά να αποβάλλει το άγχος και να παίζει πιο απελευθερωμένα.

Πηγή kalloninews.gr

Δείτε βίντεο από τον αγώνα του Αιολίκου:

Μοιράσου το άρθρο!