Editorial

01/10/2015 - 16:22

Ο Βουλευτής Λέσβου Γ. Πάλλης στο δρόμο του Θεού αλλά όχι της αλήθειας!

Θ

α μπορούσε να είναι «πρωταπριλιάτικη είδηση» αλλά δεν είναι…  είναι αληθινή φθινοπωρινή είδηση μερικές ημέρες μετά τις εκλογές  και μερικές ημέρες μετά την εκλογή του κ. Γιώργου Πάλλη ως Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Λέσβου.

Ποια είναι λοιπόν η πρώτη (αν όχι από τις πρώτες)  συνάντηση του κ. Πάλλη στη Λέσβο;  Θα μπορούσε να ήταν ένας γρίφος που κανείς δεν θα είχε βρει τη σωστή απάντηση… Λοιπόν ο κος Πάλλης συναντήθηκε με το Μητροπολίτη  Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου Σεβασμιότατο κ. Ιάκωβο.  Προκαλεί εύλογες απορίες πως ο κ. Πάλλης επέλεξε το Μητροπολίτη για την  πρώτη του συνάντηση ως Βουλευτής Λέσβου. Να μην κάνουμε υποθέσεις για «υποχρεώσεις» και άλλα τέτοια. Ας δεχθούμε ότι ο κ. Πάλλης επέλεξε να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού… Και καλά κάνει.
 
Όμως ο κος Πάλλης δεν ακολουθεί το δρόμο της αλήθειας!  Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση αναφέρει:
«εκτιμούμε τον ρόλο και τις πρωτοβουλίες που ιερωμένοι του νησιού μας αναλαμβάνουν στα πλαίσια της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που φτάνουν στο νησί μας. Και σε αυτόν τον τομέα, ο ρόλος της Εκκλησίας μπορεί να είναι καθοριστικός και αναμένουμε με ελπίδα τις πρωτοβουλίες που η Μητρόπολη μας σκοπεύει να αναλάβει»
 
Ορίστε ;  Πως είπατε κ. Γιώργο Πάλλη;  Ζείτε στη Μυτιλήνη;  Με εξαίρεση τον παπα Στρατή εμείς δεν ξέρουμε καμία πρωτοβουλία ιερωμένων του νησιού μας! ! !  Ελπίζουμε στα επόμενα μαθήματα ο κ. Πάλλης να μάθει ότι οι καλοί χριστιανοί αγαπάνε την αλήθεια.
 
Τώρα αν ο κ. Πάλλης έχει υποχρέωση  να πει καλά λόγια για τους ιερωμένους ας τα πει… αλλά ας μην μπλέκει το θέμα των προσφύγων με τους ιερωμένους γιατί τότε μάλλον θα βρεθεί στο δρόμο με τα ψεύδη…. 

Μοιράσου το άρθρο!