Εκπαίδευση

30/03/2012 - 15:43

6 προστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Προγραμμα "Αριστεία"

yle="text-align:justify;">Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου επέτυχε την έγκριση έξι (6) προτάσεων συνολικού προϋπολογισμού 1.902.060 ΕΥΡΩ, στο πρόγραμμα «Αριστεία» του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, με εισήγηση και συντονισμό του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας. Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην υποστήριξη των «άριστων» επιστημόνων της χώρας, σε όλα τα επιστημονικά πεδία, μέσω της χρηματοδότησης έρευνας που αναλαμβάνεται με πρωτοβουλία του ερευνητή (investigator driven research).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κατέχει το 20% των προτάσεων στο σύνολο του επιστημονικού πεδίου «Κοινωνικές Επιστήμες» ενώ ταυτόχρονα απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία τόσο στο πεδίο αυτό όσο και στο επιστημονικό πεδίο «Ενέργεια και Περιβάλλον» με δύο (2) συγκεκριμένες προτάσεις του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας & Ιστορίας και του Τμήματος Γεωγραφίας, αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν επιβεβαίωση της υψηλής ποιότητας του ερευνητικού έργου που επί χρόνια επιτελείται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και συγχαίρουμε θερμά τους/τις Συναδέλφους/φισες για την επιτυχία αυτή.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μοιράσου το άρθρο!