Εκπαίδευση

01/02/2018 - 18:13

Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Βορείου Αιγαίου

&n

bsp;

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου θέτει υπό την αιγίδα της τον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Βορείου Αιγαίου για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα προσέλευσης 9:00 π.μ. σε αίθουσα του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης» (Στρ. Μυριβήλη 106).

Ο αντίστοιχος Πανελλήνιος Διαγωνισμός, για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού Σχολείου με θέμα «Εποικισμός του Άρη», για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου με θέμα «Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες», πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για τη διάδοση της εκπαιδευτικής μεθόδου STEM (Science – Technology – Engineering - Mathematics) και την ένταξή της στο σύστημα διδασκαλίας και εκπαίδευσης μαθητών στην Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες των διαγωνισμών και κυρίως για τις εγγραφές των ομάδων τους στον Περιφερειακό, Διαγωνισμό, προκριματικό του Πανελληνίου, στον δικτυακό τόπο http://wrohellas.gr.

 

Μοιράσου το άρθρο!