Εκπαίδευση

16/02/2017 - 12:20

Έλλειψη Καθηγητή Μαθηματικών στο Πλωμάρι-Επιστολή μαθητών προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

yle="text-align: justify;">Προς:

·Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου
·Περιφερειακή ΔιεύθυνσηΕκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου
 
Ανακοίνωση - Γνωστοποίηση
 
To Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του Γυμνάσιου Πλωμαρίου θέλει να αναφέρει το πρόβλημα της έλλειψης Καθηγητή Μαθηματικών που αντιμετωπίζουν δύο από τα τρία τμήματα της Γ’ Τάξης καθώς και μερικά τμήματα του Γενικού Λυκείου Πλωμαρίου αλλά και σε όλες τις Τάξεις του Επαγγελματικού Λυκείου Πλωμαρίου.
Θεωρούμε πως πρέπει άμεσα να τοποθετηθεί Καθηγητής Μαθηματικών επειδή η εξεταστική περίοδος πλησιάζει και είναι αναγκαίο να καλυφθεί όσο το δυνατόν περισσότερη ύλη σε ένα από τα πιο βασικά μαθήματα, σε μια από τις κρίσιμες τάξεις της σχολικής μας ζωής.
Μας λυπεί ιδιαίτερα, το ότι έχουμε παραμεληθεί, κάνοντας έτσι πιο εμφανείς τις διακρίσεις ανάμεσα στα επαρχιακά σχολεία και τα σχολεία των αστικών περιοχών.
Μας θεωρείτε φύλακες των συνόρων και ταυτόχρονα μας στερείτε την βασική εκπαίδευση.
Διερωτώμαστε, αν ένα σχολείο της Αθήνας είχε κάποια έλλειψη εκπαιδευτικού θα περίμενε τόσο, όσο εμείς; Ή θα είχε στελεχωθεί άμεσα;
Απαιτούμε να μεριμνήσετε επί του θέματος άμεσα και σημειώστε ότι σε περίπτωση που το αίτημά μας αγνοηθεί, οι μαθητικές κοινότητες του Γυμνασίου διαβουλεύονται για το ενδεχόμενο δυναμικών κινητοποιήσεων.
                                                                                 
Πλωμάρι, 15 Φεβρουαρίου 2017
 
Με εκτίμηση
Το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του Γυμνασίου Πλωμαρίου 

Μοιράσου το άρθρο!