Εκπαίδευση

12/09/2012 - 18:57

Ίδρυση Ακαδημίας Πολιτών στο Μόλυβο

Ίδρυση Ακαδημίας Πολιτών στο Μόλυβο

Η

Ακαδημία των πολιτών σε συνεργασία με τον Φορέα Τουρισμού Μήθυμνας (Μολύβου) ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας «Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου» στον Μόλυβο. Οι δύο οργανισμοί εκτιμούν πως η διαρκής επιμόρφωση, κατάρτιση και ενημέρωση των ιδιοκτητών και εργαζόμενων σε επιχειρήσεις παροχής τουριστικών υπηρεσιών κρίνεται απαραίτητη και δεν καλύπτεται επαρκώς από τις υπάρχουσες δομές του νησιού της Λέσβου.

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 29 Σεπτεμβρίου με πρώτη θεματική ενότητα την Ψυχολογία- Συμβουλευτική και θα γίνονται στο Συνεδριακό Κέντρο Μήθυμνας το οποίο παραχωρήθηκε από την Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας κάθε Σάββατο 17:00 – 20:00 μ.μ.. Πληροφορίες εγγραφών στα γραφεία του Φορέα Τουρισμού Μήθυμνας υπόψιν κ. Πετρά Όλγας και κ. Ντουλγκέρη Εβελίνας και στα κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας Πολιτών στην Μυτιλήνη.

Το ετήσιο κόστος εγγραφής είναι 50 ευρώ και για τα δύο αντικείμενα, ενώ για φοιτητές, ανέργους, και άλλες κατηγορίες ατόμων το κόστος ανέρχεται στα 30 ευρώ, με την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών

Μοιράσου το άρθρο!