Εκπαίδευση

24/11/2016 - 11:38

Καλά νέα για τους μαθητές στην Αγιάσο

Ξεκίνησαν επιτέλους οι εργασίες εκτέλεσης του έργου κατασκευής γηπέδου μπάσκετ στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Αγιάσου. Το γήπεδο μπάσκετ θα έχει τις πρέπουσες τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί τις αθλητικές δραστηριότητες όχι μόνο της μαθητιώσας νεολαίας μας, αλλά και των ομάδων των αθλητικών μας συλλόγων (ύστερα από σχετικό αίτημά τους και έγκριση από το Δήμο). Μέχρι τώρα έπεσε το ασφαλτικό υπόστρωμα και μετατοπίστηκαν οι βάσεις των μπασκετών σε νέες θέσεις. Στη συνέχεια θα πέσει το ακρυλικό ταρτάν, θα τοποθετηθούν νέες μπασκέτες, θα διαμορφωθούν οι κερκίδες και θα μεταφερθούν οι πυλώνες φωτισμού εκτός του γηπέδου.

Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε θερμά:

Τον κ. Στέλιο Στυλιανίδη, Λυκειάρχη Αγιάσου, για τις ακάματες και επίμονες εδώ και χρόνια προσπάθειές του, που τελεσφόρησαν προς όφελος της μαθητιώσας και αθλούμενης νεολαίας του χωριού μας.

Τον κ. Σπύρο Γαληνό, Δήμαρχο Λέσβου, τον κ. Ευστράτιο Τζιμή, Αντιδήμαρχο Λέσβου, τον κ. Μιχάλη Ταμβακέλλη, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λέσβου, τον κ. Προκόπη Τσαμπλάκο, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αγιάσου, τον Πρόεδρο, κ. Μιχάλη Ευαγγελινό, και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου για τη συνδρομή τους στην εκτέλεση του έργου, του οποίου προσδοκούμε τη σύντομη ολοκλήρωση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΚΟΥΤΣΚΟΥΔΗΣ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΤΑΛΕΛΛΗ

Μοιράσου το άρθρο!