Εκπαίδευση

01/09/2014 - 00:56

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης Πανεπιστημίου Αιγαίου

Την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014, πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη η  τελετή παράδοσης της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου από την απερχόμενη Πρυτανική Αρχή και της ανάληψής της από τη νέα.
 
Η προηγούμενη διοίκηση,  ξεκίνησε το έργο της τον Σεπτέμβριο του 2010 υπό την πρυτανεία του καθηγητή Πάρι Τσάτρα, αποτελούμενη από τον  Αναπληρωτή Καθηγητή, Νικόλαο Σουλακέλλη ως Αντιπρύτανη  Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Φοιτητικής Μέριμνας, την Καθηγήτρια  Αγγελική Δημητρακοπούλου,  ως Αντιπρύτανι Έρευνας & Στρατηγικού Σχεδιασμού και τον Αναπληρωτή Καθηγητή, Ιωάννη Κάλλα ως  Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, παρέδωσε τη διοίκηση στη νέα Πρυτανική Αρχή.
 
  Η νέα διοίκηση του Πανεπιστημίου αποτελείται από τον Πρύτανη, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων κ. Στέφανο Γκρίτζαλη, με Aναπληρωτές Πρυτάνεις την Kαθηγήτρια του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών κα Αμαλία Πολυδωροπούλου, την Aναπληρώτρια Kαθηγήτρια του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας κα Αλεξάνδρα Μπούνια και τον Aναπληρωτή Kαθηγητή του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών  κ. Σπύρο Συρόπουλο
Eκ μέρους του Συμβουλίου Διοίκησης, o Αναπληρωτής Πρόεδρος, Καθηγητής Νικόλαος Ζούρος, αναφέρθηκε στο έργο της απερχόμενης Πρυτανικής Αρχής και έδωσε θερμές ευχές στη νέα Διοίκηση του Ιδρύματος ευχόμενος κάθε επιτυχία στο έργο της.
 
     Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λέσβου κ. Νίκος Σηφουνάκης,  ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Δημήτριος Βουνάτσος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Μάρκου και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
 
Η θητεία των νέων Πρυτανικών Αρχών θα διαρκέσει έως την 31.8.2018.

Μοιράσου το άρθρο!