Εκπαίδευση

16/12/2017 - 01:31

Τρίτο πανελλήνιο βραβείο στον μαθητή της Αγιάσου - Μαθητικό Συνέδριο για την Πρόληψη του Καπνίσματος

&n

bsp;

Την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε το 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο για την Πρόληψη του Καπνίσματος στη Μαθητική Κοινότητα. Το συνέδριο διοργανώνεται κάθε χρόνο από  το Ερευνητικό Εργαστήριο “George D. Behrakis” της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε και η απονομή των βραβείων σε μαθητές απ’ όλη την επικράτεια που συμμετείχαν με κείμενά τους στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Κάπνισμα και Περιβάλλον».

Ο μαθητής του Γυμνασίου Αγιάσου Κουρβανιός Παναγιώτης του Χριστόφα τιμήθηκε με το τρίτο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία των βραβείων για τη Β΄ Γυμνασίου. Ο μαθητής μας παραβρέθηκε στο χώρο του συνεδρίου με τον πατέρα του, παρακολούθησε τις εργασίες του και παρέλαβε το βραβείο του.
 
Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου Αγιάσου: Συγχαίρουμε τον μαθητή μας γι΄ αυτή του τη διάκριση και του ευχόμαστε καλή πρόοδο.

Μοιράσου το άρθρο!