Εκπαίδευση

14/05/2012 - 10:31

Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, το πρωί, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παραβρέθηκε στην τελετή βράβευσης των μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού μας, που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Την εκδήλωση οργάνωσε στην αίθουσα τελετών του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, το Παράρτημα Λέσβου, της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Λέσβου συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό, αφού αποδεικνύεται ακόμη μια φορά ότι το νησί της Λέσβου έχει μια μακροχρόνια παράδοση στα γράμματα. «Είναι άλλη μια απόδειξη της ελπίδας και της αισιοδοξίας που μας προσφέρει η νέα γενιά, για ένα καλύτερο αύριο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βουνάτσος.

Αμέσως μετά τη λήξη της τελετής, ο Δήμαρχος, είχε συνεργασία με τη Διευθύντρια του Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου, Άννα Κουρασάνη, στα γραφεία του σχολείου, με την οποία συζήτησε μια σειρά από θέματα που αφορούν στην καλύτερη συνεργασία του Δήμου με το Πρότυπο και τη στήριξη του σημαντικού και πολύπλευρου έργου που αυτό προσφέρει.

Μοιράσου το άρθρο!