Εκπαίδευση

15/06/2012 - 12:09

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές στο "Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Μυτιλήνης"

yle="text-align:center;"> 

Ενημερώνουμε όλους τους πολίτες της Λέσβου ότι ξεκίνησαν οι Εγγραφές στο «Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Μυτιλήνης».

Το  Εσπερινό Γυμνάσιο και οι  Λυκειακές Τάξεις του απευθύνονται σε ανέργους και σε εργαζόμενους, άνω των 14 ετών που επιθυμούν παράλληλα με τις εργασίες  τους  να ολοκληρώσουν τις σχολικές σπουδές τους ,ή και να πάρουν μέρος στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα Πανεπιστήμια.

Η φοίτηση στο Εσπερινό Γυμνάσιο διαρκεί τρία (3) έτη και στο Λύκειο τέσσερα (4) έτη. Το σχολείο λειτουργεί από τις 19:20 μέχρι τις 22:55 μ.μ. (πέντε διδακτικές ώρες) και για τη διευκόλυνση παρέχεται για διευκόλυνση των μαθητών παρέχεται  αυξημένο όριο απουσιών σε σχέση με τα πρωινά σχολεία.

  Τα απολυτήρια του Εσπερινού Γυμνασίου και Λυκείου είναι ισότιμα με τα αντίστοιχα των ημερήσιων σχολείων. Οι απόφοιτοι του Λυκείου μπορούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και να διεκδικήσουν, σε ποσοστό 1% επί του αριθμού των εισακτέων, την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Πληροφορούμε τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να φοιτήσουν στο σχολείο μας, να προχωρήσουν άμεσα στην εγγραφή τους μέχρι τέλους  Ιουνίου ώστε όσοι κατοικούν εκτός της πόλης της Μυτιλήνης να ενταχθούν στο πρόγραμμα μετακίνησης του Δήμου και  να εξασφαλίσουν την δωρεάν μετακίνησή τους προς και από το σχολείο , με τα μέσα που θα διαθέσει ο Δήμος Μυτιλήνης

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του σχολείου τις ώρες 19:00 - 22:00 μ.μ., και στα τηλέφωνα 22510-47524 ,κ 22510-22502 ή στο  6977838976.

Ο Διευθυντής

Βλάσιος Ταμβακέρας

Μοιράσου το άρθρο!