Ελλάδα

08/05/2017 - 16:16

Αυτός είναι ο 52χρονος βιαστής

Τα στοιχεία του 52χρονου από τη Δάφνη που κατηγορείται για το βιασμό της φοιτήτριας έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

 
Πρόκειται σύμφωνα με την ανακοίνωση για τον Παναγιώτη Ι. Κοντζιλελο, ο οποίος γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα.
 
Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι  μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσας. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».
 
Ύβρεις και προσπάθεια λιντσαρίσματος
 
Ο 52χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί για αύριο Τρίτη. Έξω από τα δικαστήρια συγκεντρώθηκε πλήθος το οποίο προσπάθησε να τον λιντσάρει, εξαπολύοντας εναντίον του ύβρεις και κατάρες.  Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας​ ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 20χρονη, κρατώντας τη δεμένη και χτυπώντας την στο πρόσωπο.
 
 
Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.
 
Σύμφωνα με την έως τώρα στάση του, ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας. Μάλιστα δηλώνει πως η κοπέλα βρέθηκε δεμένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στον χώρο του, γιατί «αυτό ήταν το φετίχ της».

Μοιράσου το άρθρο!