Ελλάδα

25/05/2017 - 18:59

Έκρηξη σε όχημα που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνη, σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξερράγη φάκελος παγιδευμένος με εκρηκτικά.

 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες οι οποίοι μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

 

 

up date

Εκτός κινδύνου είναι ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Έχει τραυματιστεί ελαφρά στα χέρια, τα πόδια και την κοιλιακή χώρα και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για προληπτικούς λόγους. Παραμένει ακόμη στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.
Πολύ ελαφρά έχουν τραυματιστεί ο οδηγός του πρώην πρωθυπουργού και ένας άνδρας της ασφάλειάς του.
Στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει κυβερνητικά στελέχη, ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Στουρνάρας καθώς και άλλοι παράγοντες του δημοσιου βιου για να ενημερωθούν για την εξέλιξη της υγείας του Λ. Παπαδήμου.

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος  και δήλωσε για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λ.Παπαδήμου. Ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε ότι η κατάσταση του κ. Παπαδήμου είναι σταθερή και υποβάλλεται σε όλες τις εξετάσεις.

Επιπλέον ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι  η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την τρομοκρατική επίθεση
 

Ενημέρωση του Πρ. Παυλόπουλου για την κατάσταση της υγείας του Λ. Παπαδήμου

Με τη διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Νάγια Μητσάκου επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των τραυματιών.

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να μεταφέρουν στον κ. Παπαδήμο και στους τραυματίες συνοδούς του , τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

 

Μοιράσου το άρθρο!