Ελλάδα

15/04/2014 - 17:01

Πάγκαλος κατά Λαζόπουλου

Αφετηρία για δραστικές αλλαγές στον χώρο της κεντροαριστεράς θεωρεί τις ευρωεκλογές ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA, προτείνει την αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και των "58", αμέσως μετά τις εκλογές του Μαΐου, και τη διενέργεια ενός είδους Συστατικής Συνέλευσης των δυνάμεων της Αριστεράς και της Προόδου, προκειμένου να σχηματιστεί, όπως λέει, μια νέα δημοκρατική παράταξη, με νέα ηγεσία, η οποία «θα αντικατοπτρίζει το πλειοψηφικό δημοκρατικό ρεύμα και τις κοινωνικές ευαισθησίες του ελληνικού λαού».

Εκτίμησε πως «το ΠΑΣΟΚ εξεμέτρησε το ζην και πως με βάση τις δημοσκοπήσεις, η ΔΗΜΑΡ οδεύει προς έναν βίαιο θάνατο, αφού δεν θα μπει ούτε στην Ευρωβουλή, ούτε στην Εθνική Βουλή». Έκανε λόγο για την αναγκαιότητα, να επανδρώσουν την πολιτική ζωή του τόπου τελείως καινούργια πρόσωπα και δήλωσε πως το σύστημα του σταυρού είναι ουσιαστικά ο καλύτερος τρόπος για να κοροϊδεύουν οι πολιτικοί αρχηγοί τον κόσμο. Σε ότι αφορά τις δημοτικές εκλογές είπε πως «οι αρχηγοί βάλανε όλα τα... τσόλια της παράταξής τους υποψήφιους δημάρχους...».

Επίθεση κατά Λαζόπουλου

Από την κριτική του δεν γλύτωσε ούτε ο ηθοποιός, Λάκης Λαζόπουλος.

«Έχω τελείως μικτά αισθήματα για τον Λαζόπουλο, για τον οποίο αναγνωρίζω το τεράστιο ταλέντο του στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους", αλλά από την άλλη πλευρά δεν έχει όρια η προσπάθειά του να κερδίσει χρήμα και επιρροή. Δεν έχει όρια στη χυδαιότητα και στο λαϊκισμό και πολλές φορές το θέαμά του, το "Αλ Τσαντίρι", είναι προσβλητικό για τη χώρα και το επίπεδό της. Κάνει πολιτική, αισχρή και λαϊκίστικη, συκοφαντική κατά των αντιπάλων του και δεν διστάζει σε τίποτα. Αλλά κάνει πολιτική», ανέφερε.

Μοιράσου το άρθρο!