Ελλάδα

29/09/2014 - 18:59

Πέθανε ο φίλαθλος του Εθνικού που νοσηλευόταν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

style="text-align: justify;"> 
Εχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο Κώστας Κατσούλης. Ο 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού άφησε το πρωί της Δευτέρας την τελευταία του πνοή στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύονταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Αλικαρνασσού στη διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτου - Εθνικού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας.
 
Ο άτυχος άνδρας ήταν μέχρι το βράδυ της Κυριακής σε μηχανική υποστήριξη, με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν να αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και μόνο με θαύμα θα κρατιόταν στη ζωή.
 
Υπενθυμίζεται πως για την επίθεση έχει ασκηθεί σε τέσσερα άτομα ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.
 
Δήλωση Ανδριανού για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού
Με αφορμή τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Ένας νέος άνθρωπος, αφού χαροπάλευε για δύο εβδομάδες, έχασε σήμερα τη ζωή του επειδή πήγε να δει την αγαπημένη του ομάδα. Ο θάνατος του Κώστα Κατσούλη πρέπει να είναι ο τελευταίος στη μακρά σειρά της βίας που ανεγκέφαλοι, εγκληματίες ή ψυχοπαθείς, εισάγουν ακόμη και σε αγώνες της Γ’ Εθνικής, σε αγώνες χάντμπολ ή γυναικείου βόλεϊ, ή αγώνες μεταξύ ομάδων παίδων.
 
Οι κατηγορούμενοι για το θάνατο του εκλιπόντος έχουν προφυλακιστεί και πρόκειται να κριθούν από την Δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα, από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης εξετάζονται οι συνθήκες υπό τις οποίες έγιναν τα επεισόδια στον αγώνα Ηροδότου – Εθνικού για να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.
 
Η Πολιτεία βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με τη βία σε όλες της τις εκφάνσεις, σε συνεργασία με όλους όσοι έμπρακτα συστρατεύονται σ’ αυτό το σκοπό, και έχοντας αμείλικτα απέναντι όσους με πράξεις και παραλείψεις τους την τρέφουν και τρέφονται από αυτή.
 
Στους οικείους του εκλιπόντος εκφράζω τα συλλυπητήριά μου».
 
 
πηγή: sports.in.gr

Μοιράσου το άρθρο!