Ελλάδα

15/05/2017 - 13:58

Βουλή: Ο Ηλίας Κασιδιάρης χειροδίκησε κατά του βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Δένδια (βίντεο)

Με σοβαρό επεισόδιο που ξεκίνησε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη άρχισε το μεσημέρι της Δευτέρας στις αρμόδιες επιτροπές η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα της συμφωνίας κυβέρνησης - δανειστών. Σκληρή κόντρα του προεδρεύοντος Μάκη Μπαλαούρα με τον χρυσαυγίτη βουλευτή. Το νομοσχέδιο συζητείται με τη διαδικασία του επείγοντος.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης χειροδίκησε κατά του βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Δένδια.

Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στην αίθουσα ο κ. Δένδιας πέρασε μπροστά από το έδρανο του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος εκείνη την ώρα μιλούσε. Απευθυνόμενος στον κ. Δένδια ο χρυσαυγίτης βουλευτής του είπε: «Όχι από μπροστά μου. Δεν βλέπεις ότι μιλάω».

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπρωξε τον κ. Δένδια και άλλοι βουλευτές πέταξαν μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο μέσα στην αίθουσα.

Ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας διέταξε την απομάκρυνση του Ηλία Κασιδιάρη από την αίθουσα και υπέβαλε μομφή σε βάρος του χρυσαυγίτη βουλευτή. Πρότεινε επίσης να επιβληθεί μομφή σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ, διότι στήριξαν την ενέργεια του βουλευτή.

 

in.gr

Δείτε βίντεο για το τι επικράτησε στη Βουλή:

 

Μοιράσου το άρθρο!