Εργασία

01/01/2014 - 11:01

Αποτελέσματα ΟΑΕΔ πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» - Τα 78 ονόματα της Λέσβου για την τελευταία πρόσκληση

trong>Αναρτήθηκαν απο τον ΟΑΕΔ:
Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» ο οποίος αφορά σε 4.413 ωφελούμενους ανέργους (78 θέσεις για τη Λέσβο) οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για χρονικό διάστημα 5 μηνών, σε δημόσιους φορείς  (Δημόσια Πρόσκληση 7/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ).

Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ άμεσα,  μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.
 

Επισημαίνεται ότι η κατάρτιση των πινάκων έγινε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό  τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ.

Θυμίζουμε ότι οι ωφελούμενοι  επιλέγονται και κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα πέντε αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης, τα οποία είναι τα εξής: 1) Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 36 μήνες, 2) Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες, 3) Ετήσιο δηλωθέν ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα οικονομικού έτους 2013, 4) Ηλικία και 5) Αριθμός ανήλικων τέκνων.

Το Lesvosnews.net σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα για τις 78 θέσεις στη Λέσβο
(με αλφαβητική σειρά)

Μοιράσου το άρθρο!