Εργασία

08/06/2014 - 06:57

Θέσεις εργασίας στην Αρχαιολογία

Π

ρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών Κ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων.

Αρχαιολογικά Μουσεία Μυτιλήνης και Αρχαίο Θέατρο Μυτιλήνης Λέσβος ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες
Αρχαιολογική Συλλογή Ερεσού Λέσβος ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες
Αρχαιολογική Συλλογή Νάπης Λέσβος ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες
Προϊστορικός Οικισμός Θερμής Λέσβου Λέσβος ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες

Προϊστορικός Οικισμός Μύρινας Λήμνου Λήμνος ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες
Αρχαιολογικό Μουσείο Χίου Χίος ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες
Προϊστορικός Οικισμός Θερμής Λέσβου Λέσβος ΔΕ Νυκτοφύλακες
Αρχαιολογικός χώρος Καβειρίου Λήμνου Λήμνος ΔΕ Νυκτοφύλακες
Αρχαιολογικός Πολιόχνης Λήμνου  Λήμνος ΔΕ Νυκτοφύλακες
Αρχαιολογικός Χώρος Βολισσού Χίου Χίος ΔΕ Νυκτοφύλακες
Αρχαιολογικοί χώροι Μυτιλήνης Λέσβος ΥΕ Καθαριστές/στριες
Αρχαίο Θέατρο Ηφαιστίας Αρχαιολογικός χώρος Καβειρίου Λήμνου Λήμνος ΥΕ Καθαριστές/στριες
Αρχαιολογικοί Χώροι Ψαρών Ψαρά  ΥΕ Καθαριστές/στριες

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων (ΕΠΚΑ), Σαπφούς 22,Τ.Κ. 811 00, Μυτιλήνη, υπ’ όψιν κ. Β.  Σαραντινού και Ε. Σγουρέλλη (τηλ. Επικοινωνίας 22510-40716).

 


 

Ανακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ως εξής για την εκτέλεση των εργασιών του έργου «Έργα αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Ευεργέτουλα», για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Κ' ΕΠΚΑ Σαπφούς 22-Μυτιλήνη Τ.Κ.81100- Λέσβος, υπόψιν κ. Σαραντινού Βασιλική (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr ) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Κ'ΕΠΚΑ. (Υποβολή αιτήσεων από 6-6-2014 έως 13-6-2014). Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
 

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Προκήρυξη Ευεργέτουλα (2) θέσεις 219.42 KB

Μοιράσου το άρθρο!