Lifestyle

23/12/2016 - 18:59

Αντιγηραντικά τρικ μακιγιάζ για τις γιορτές!

yle="text-align: justify;">Πολλές φορές το μακιγιάζ μπορεί να τονίσει λεπτές γραμμές ή και βαθιές ρυτίδες του προσώπου και ενώ κολακεύει κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται μεγαλύτερο από ότι είναι. Γι αυτό το αποτέλεσμα δεν φταίει το μακιγιάζ αλλά ο τρόπος που το εφαρμόζουμε. Τα αντιγηραντικά τρικ μακιγιάζ για τις γιορτές σε αυτή την περίπτωση μπορούν να σε σώσουν!

 
Ποιος χρειάζεται το μπότοξ ή άλλες πανάκριβες αντιγηραντικές θεραπείες όταν μπορείς μόνη σου να φροντίσεις το δέρμα σου και να βαφτείς σωστά; Όχι μόνο θα λάμψεις αλλά με αυτά τα κόλπα θα δείχνεις πολύ νεότερη! Ειδικά στις γιορτές θα πρέπει με το μακιγιάζ σου να λάμψεις και να αναδείξεις την ομορφιά του προσώπου σου.
 
Αντιγηραντικά τρικ μακιγιάζ για να λάμψεις στις γιορτές!
 
Για πιο γεμάτα χείλη
Όσο πιο ενυδατωμένα τα χείλη τόσο πιο γεμάτα δείχνουν. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα ενυδατώσεις, από λιπ μπαλμ έως ειδικά λαδάκια για τα χείλη και την κηραλοιφή (αγαπημένη από φυσικά συστατικά)! Ένα κατάλληλο προϊόν για την ενυδάτωση των χειλιών σου θα μπορούσε να είναι το Instant Lip Comfort Oil της Clarins το οποίο θα βοηθήσει επίσης στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών στα χείλη. Χρησιμοποίησε το προϊόν πριν κοιμηθείς για να δράσει όλη τη νύχτα.
 
Γύρνα στο καφέ
Το μαύρο eyeliner είναι από τα πιο παλιά είδη μακιγιάζ των γυναικών όλων των εποχών και ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα μακιγιάζ. Μπορεί όμως να σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη. Δοκίμασε ένα από τα δεκάδες καφέ eyeliner που κυκλοφορούν στην αγορά και το βλέμμα σου θα αναδειχθεί χωρίς να σου προστίθενται χρόνια.
 
Λάμψη με highlighter
Το λαμπερό δέρμα από μόνο του μπορεί να φαίνεται νεανικό. Στο μακιγιάζ γι αυτό το σκοπό χρησιμοποιούμε highlighter. Χρησιμοποίησε ελάχιστο στην κορυφή των ζυγωματικών σου και στο άνω χείλος σου και αυτομάτως θα δείξεις λαμπερή και νεανική.
 
Γεμάτα φρύδια
Με την πάροδο του χρόνου τα φρύδια μας λεπταίνουν και το γεγονός αυτό τραβάει τα βλέμματα σε τυχόν ρυτίδες και ατέλειες του προσώπου. Πλέον όμως τα γεμάτα φρύδια είναι στην μόδα και δεκάδες προϊόντα θα σε βοηθήσουν να τα τονίσεις στο μακιγιάζ χωρίς πολύ κόπο. Μία καλή επιλογή είναι το Brow This Way Eyebrow Gel της εταιρείας Rimmel.
 
Το σχήμα των χειλιών
Το γεμάτο σχήμα των χειλιών μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο μακιγιάζ και στην όψη του προσώπου. Με ένα μολύβι χειλιών στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν γέμισε το σχήμα των χειλιών σου και προετοίμασε τα για το κραγιόν.
 
Λαμπερή βάση
Τα ματ foundation μπορεί να τονίσουν τις ατέλειες του προσώπου. Οι πιο ελαφριές ΒΒ creams θα δώσουν ενυδάτωση και μία φυσική γυαλάδα στο δέρμα η οποία θα σε κάνει να δείχνεις νεότερη και πιο φρέσκια! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την BB Cream της Garnier.
 
Γυριστές βλεφαρίδες
Οι γυριστές βλεφαρίδες μπορούν να αναδείξουν τα μάτια μας. Ανάλογα τις βλεφαρίδες σου, είτε με ένα κατάλληλο μάσκαρα είτε με ψαλίδι για βλεφαρίδες, γύρισε τις και το αποτέλεσμα θα δείξει πολύ εντυπωσιακό.
 
Γυαλάδα στα ζυγωματικά
Η λάμψη στο δέρμα και στο μακιγιάζ είναι ένδειξη νεανικότητας και φρεσκάδας. Αντί για ένα συνηθισμένο ρουζ σε σκόνη, χρησιμοποίησε ένα κρεμώδες για να δώσεις φυσικότητα και λάμψη στα μάγουλα. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις το Little Round Pot Cream Blush της Bourjois.
 
 
πηγή: www.ediva.gr

Μοιράσου το άρθρο!