Lifestyle

04/08/2015 - 11:16

Ένα απίστευτο trick για το concealer που δεν ήξερες!

yle="text-align: justify;">Θέλεις να έχεις πάντα ένα ξεκούραστο βλέμμα, χωρίς τους αντιαισθητικούς μαύρους κύκλους να χαλούν το αποτέλεσμα; Το μυστικό που θα σου αποκαλύψουμε είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει όλα όσα ήξερες για το concealer. 

 
Μέχρι στιγμής, λοιπόν, αυτό που συνήθως έκανες ήταν να αγοράζεις ένα καλυπτικό προϊόν, έναν ή δύο τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου, να το εφαρμόζεις στην περιοχή κάτω από τα μάτια και να νομίζεις ότι έτσι έχεις καλύψει μεν τους μαύρους κύκλους αλλά και φωτίσει το βλέμμα σου. Τι γίνεται, όμως, όταν βλέπεις το αποτέλεσμα και αυτό δε σε ικανοποιεί; Ξεκινάς να κατηγορείς το προϊόν που δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό για εσένα αλλά και τους μαύρους κύκλους σου, που ολοένα και μεγαλώνουν, δεν κοιμάσαι αρκετά, δουλειές πολλές, πότε θα πάω διακοπές και άλλα. 
 
Όμως, μάθε πώς δεν φταις ούτε εσύ, ούτε το προϊόν, ούτε το κακό το ριζικό σου (που, βέβαια, αν δεν κοιμάσαι όντως πολύ, τότε μάλλον ίσως φταις λίγο, αλλά αυτό μπορείς εύκολα να το ρυθμίσεις). Αυτό που φταίει είναι η λανθασμένη επιλογή προϊόντος. 
 
Την εξήγηση μας έδωσε η Make up artist της Maybelline New York, Μάγδα Αναστασοπούλου, η οποία ήρθε να καταρρίψει όλα τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς ένα concealer έναν με δύο τόνους πιο σκούρο από το δέρμα σου! Ναι, καλά άκουσες. 
 
Γιατί το ανοιχτότερο concealer δεν βοηθάει; Γιατί πάνω στον μαύρο κύκλο δείχνει γκρι. Τόσο απλά!
 
Συμπληρωματικά και για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, εφάρμοσε πριν το concealer σου ένα προϊόν που λειτουργεί ως primer σε ροζ ή πορτοκαλί χρώμα, ανάλογα με την απόχρωση της περιοχής, για να την αποχρωματίσεις και έπειτα να της δώσεις τον ίδιο τόνο με το υπόλοιπο πρόσωπο. 
 
Τι να κάνεις το ανοιχτότερο concealer που μόλις προμηθεύτηκες; Φόρεσέ το πάνω από τα ζυγωματικά για να δώσεις έξτρα φως σε αυτό το σημείο, τονίζοντας το κόκκαλο του προσώπου σου. 
 
Plus: Με τα δύο αυτά concealers που έχει στα χέρια σου, μπορείς να υιοθετήσεις την hot τάση του strobing
 
 
πηγή: www.missbloom.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!