Lifestyle

02/03/2017 - 07:40

To μυστικό για το πιο όμορφα χείλη

Μπορεί να γεμίζουμε το ντουλάπι του μπάνιου και τα συρτάρια του κομοδίνου μας με ένα σωρό απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς όμως μία γαλλική λογική υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα πολλά από τα καλλυντικά μας προϊόντα μπορούν να εφαρμοστούν άψογα σε διάφορα σημεία του σωμάτος, έχοντας εξίσου καλό αποτέλεσμα, κι έτσι παροτρύνει τις γυναίκες να κάνουν «οικονομία» μέσω αυτής της τακτικής.


Πιο συγκεκριμένα η Mathilde Thomas, ιδρύτρια του διάσημου γαλλικού beauty brand Caudalie, υποστηρίζει ότι κάποιο προϊόν καθημερινής περιποίησης ταιριάζει γάντι και σε ένα άλλο σημείο του προσώπου μας κι έτσι μας προτείνει να αρχίσουμε από σήμερα κι όλας να βάζουμε κρέμα ματιών στα χείλη μας για πιο ζουμερή αίσθηση.

«H δομή του δέρματος γύρω από τα μάτια είναι εξαιρετικά λεπτή, όπως και γύρω από τα χείλη. Οι κρέμες ματιών είναι σχεδιασμένες για να φροντίζουν αυτό λεπτό δέρμα και περιέχουν συστατικά φιλικά προς τις ευαίσθητες επιδερμίδες» εξηγεί η Thomas.

Με άλλα λόγια, όπως ακριβώς η κρέμα ματιών φουσκώνει και περιποιείται την περιοχή γύρω από τα μάτια, το ίδιο θα κάνει και για τα χείλη σου.

H Thomas συνέχισε λέγοντας πως προτιμά την υφή μιας κρέμας ματιών σε σχέση με τα lip balms, ενώ η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύκολη: βάλε με το δάχτυλο σου την αγαπημένη σου κρέμα ματιών, κάθε πρωί και βράδυ.

«Μπορείς να την εφαρμόσεις σε όλοκληρη την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη για καλύτερο αποτέλεσμα – ή απλά στις γραμμές του χαμόγελου σου».
 

womantoc.gr

Μοιράσου το άρθρο!