Lifestyle

28/11/2016 - 09:51

Πώς να πετύχεις την τέλεια βάση μακιγιάζ: Τα 2 βασικά βήματα!

yle="text-align: justify;">Πέτυχε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα δημιουργώντας την τέλεια βάση μακιγιάζ, το Α και το Ω ενός εντυπωσιακού make up look

 
γράφει: Βασιλική Καρανζογιάννη
 
Ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει μια σωστή βάση για ένα άψογο αποτέλεσμα μακιγιάζ είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη, όπως μας διδάξει η Smashbox, το beauty brand που επιτέλους ήρθε και στην Ελλάδα!
Αρκεί μόνο να παρομοιάσεις την make up διαδικασία με ένα οικοδόμημα. Τι θα γινόταν αν αυτό δεν στηριζόταν σε γερά θεμέλια;
 
Όμως, το θέμα εδώ δεν είναι να σου αναλύσουμε πόσο καθοριστικής σημασίας είναι η βάση για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα μακιγιάζ αλλά να σου αναλύσουμε πώς θα την πετύχεις αλλά και ποια προϊόντα από τη Smashbox, το Νο1 beauty brand του Los Angeles, που ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα, θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις.
 
Βήμα 1ο
«Χτίσε» με στόχο την τελειότητα αλλά και την διάρκεια
Λίγο πριν τοποθετήσεις οποιοδήποτε προϊόν στο πρόσωπό σου, στόχος είναι να δώσεις στην επιδερμίδα σου την απαραίτητη υγρασία, που θα τη διατηρεί ενυδατωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, να εξαφανίσεις τυχόν ατέλειες και παράλληλα να θωρακίσεις το μακιγιάζ, προκειμένου να εξασφαλίσεις μέγιστη διάρκεια.
Και σκέφτεσαι εσύ τώρα, μα πόσα προϊόντα χρειάζομαι για να τα πετύχω όλα αυτά;
Και ερχόμαστε να σου απαντήσουμε! Μόνο ένα! Και αυτό δεν είναι άλλο από το θρυλικό Photo Finish Foundation primer της Smashbox, το οποίο γεννήθηκε μέσα στα φωτογραφικά στούντιο με μοναδικό σκοπό να ελαχιστοποιήσει τα ρετούς κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης.
 
Η Smashbox, κορυφαία μάρκα μακιγιάζ και αγαπημένη των φωτογράφων, διακρίνεται για την τεράστια γκάμα primers, η οποία καλύπτει κάθε τύπο επιδερμίδας, για δέρματα με έντονη ερυθρότητα μέχρι και για πολύ ξηρά.
 
Ανακαλύπτοντας το δικό σου ιδανικό primer από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει η Smashbox και έπειτα από την εφαρμογή του πετυχαίνεις:
– Άμεση λείανση και τελειοποίηση του δέρματος
– Δημιουργία του τέλειου καμβά για την εφαρμογή μακιγιάζ
– Μείωση την εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των πόρων
Δες παρακάτω ένα βίντεο με όλα τα tips χρήσης του αγαπημένου Primer Water της Smashbox:
 
Βήμα 2ο
«Χτίσε» με στόχο την κάλυψη εξασφαλίζοντας τη διάρκεια
Σειρά έχει το foundation. Γνωρίζεις άραγε πόσο δύσκολο είναι στις ημέρες μας να βρεις αυτόν τον ιδανικό σύμμαχο;
Η αναζήτησή μας, όμως, μόλις έγινε πιο εύκολη μιας και ανακαλύψαμε το Studio Skin Hydrating 15 hours wear foundation της Smashbox, που ήρθε και άλλαξε όλα τα δεδομένα!
 
Πρόκειται για ένα νέο, εξαιρετικά μακράς διάρκειας foundation που χάνεται μέσα στο δέρμα, απομακρύνοντας κάθε ίχνος ερυθρότητας και κηλίδων. Η ενυδατική του φόρμουλα σε απαλλάσσει από περιττές γυαλάδες ενώ προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα, ανθεκτικό στον ιδρώτα και στην έντονη άσκηση.
 
Αναρωτιέσαι πώς θα πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα εφαρμόζοντάς το; Aνακατέψτε καλά πάνω στο δέρμα με ένα πινέλο, σφουγγάρι ή τα δάχτυλα, ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου. Για το πλέον φυσικό τελείωμα, αφαίρεσε το περιττό προϊόν με ταμποναριστές σύντομες, κοφτές κινήσεις.
 
Τώρα, έχοντας την τέλεια βάση, είσαι ελεύθερη να δημιουργήσεις οποιοδήποτε make up look ταιριάζει ιδανικά σε εσένα!
 
 
πηγή: www.missbloom.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!