Lifestyle

07/11/2016 - 13:42

Πως θα μείνει σταθερό το κονσίλερ σας;

yle="text-align: justify;">Ακολουθήστε αυτά τα επαγγελματικά τρικ για να εφαρμόσετε το προϊόν και διατηρήστε το λουκ σας αψεγάδιαστο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 
Η σωστή επιλογή
Όλα ξεκινούν από το σωστό κονσίλερ. Βρείτε ένα προϊόν με ελαφριά σύνθεση που διατηρεί την περιοχή ενυδατωμένη και φωτίζει το βλέμμα.
 
Φιξάρετε με πούδρα
Μη φοβάστε πως θα ξηράνει την περιοχή. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν με διάφανη σύνθεση και να το εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα με το πινέλο της σκιάς.
 
Μην παραλείπετε την κρέμα ματιών
Αποτελεί την καλύτερη βάση για να παραμείνει σταθερό το προϊόν. Αφού την εφαρμόσετε με ταμποναριστές κινήσεις, περιμένετε λίγα λεπτά μέχρι να απορροφηθεί και στη συνέχεια απλώνετε το κονσίλερ.
 
Το λάθος που κάνουμε όλες
Μην εφαρμόζετε το κονσίλερ ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες επειδή εκεί είναι το σημείο που σπάει πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λεπτές γραμμές στο βλέμμα. Ξεκινήστε λοιπόν λίγο πιο έξω.
 
Απορροφήστε τη λιπαρότητα
Αφού απλώσετε το προϊόν, πιέστε για λίγα δευτερόλεπτα ένα blotting paper για ματ αποτέλεσμα.
 
Χρησιμοποιήστε πινέλο
Σίγουρο είναι πιο γρήγορο να απλώνετε το κονσίλερ με τα δάχτυλα. Δοκιμάστε όμως να το εφαρμόσετε με τα σωστά εργαλεία μακιγιάζ, δηλαδή ένα μικρό πινέλο.
 
 
πηγή: www.elle.gr

Μοιράσου το άρθρο!