Κοινωνία

20/03/2011 - 17:49

ΕΛΕΟΣ! Φωτογραφία για αρνητική προπαγάνδα σε βάρος της πόλης της Μυτιλήνης!

Το άρθρο που ακολουθεί έχει πολλές διαστάσεις. Σήμερα το πρωί στην Ιστοσελίδα  http://www.mpla-mpla.com  δημοσιεύτηκε η παρακάτω φωτογραφία  (αναδημοσιεύτηκε και σε άλλες ιστοσελίδες):

Το σχόλιο ήταν το εξής:

"Δηλαδη τα ατομα με κινητικα προβληματα πως θα ανεβουν στο πεζοδρομιο ?????? μηπως θα κανουν αλμα ????? Οι άνθρωποι του δημου μυτιληνης στο τμημα καθαριοττητας δεν το σκεφτικανε ??? η μηπως σχολουσαν εκεινη την ωρα και τα παρατησαν εκει???Να αλλος ενας λογος που δειχνει ποσο πισω ειναι το νησι της μυτιληνης"

----------------------------------------- Πριν από λίγο τοπική ιστοσελίδα της Μυτιλήνης .... που ισχυρίζεται  ότι την φωτογραφία την έστειλε φίλος της ιστοσελίδας  ....  δημοσιεύει την φωτογραφία  κομμένη χωρίς το λογότυπο και με τίτλο "Έλεος":

Συμπληρώνει μάλιστα  η τοπική ιστοσελίδα τα εξής: Τη φωτογραφία που βλέπετε μας την έστειλε φίλος. Δυστυχώς δεν αναφέρει σε ποιο ακριβώς σημείο της πόλης μας είναι τοποθετημένοι οι δύο αυτοί κάδοι της φωτογραφίας μας, για να τους πάρουμε και να τους πάμε στο Δήμο Λέσβου. Οι ράμπες έχουν γίνει για να διευκολύνονται οι συνάνθρωποί μας που έχουν κινητικά προβλήματα…Όχι για να διευκολύνονται κάποιοι, για να τους ανεβάζουν στα πεζοδρόμια και παράλληλα να κλείνουν τις διαβάσεις των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Έλεος πια !!!

---------------------------------------------------------------

Εμείς ως Lesvosnews.net ,  επειδή ζούμε σε αυτή την πόλη  , τους λέμε ότι η φωτογραφία είναι από την πλατεία Σαπφούς και εκεί δεν υπάρχει πλέον διάβαση πεζών !!!!  Η διάβαση πεζών είναι λίγο πιο πριν και περνάς με την ασφαλεια του φωτεινού σηματοδότη . Ασφαλώς και οι κάδοι κακώς έχουν τοποθετηθεί πάνω στο πεζοδρόμιο αλλά είναι άλλο το θέμα να είναι σε διάβαση ...μην δημιουργούμε εντυπώσεις σε βάρος της πόλης μας.

 

Ο αναγνώστης ας βγάλει τα συμπεράσματά του !!!!

( και μια μικρή απορία:   ποιος είναι αυτός ο φίλος που στέλνει φωτογραφία- καταγγελία χωρίς να λέει που έχει τραβηχτεί η φωτογραφία ???)

(περιμένουμε κάποιοι να ζητήσουν συγνώμη ....)

Μοιράσου το άρθρο!