Κοινωνία

25/05/2011 - 16:37

Απαράδεκτο και αισχρό: Ο Δήμος Λέσβου καπελώνει τους εθελοντές!!!!

Με μια ανακοίνωση που θυμίζει πολιτικάντιδες ο Δήμος Λέσβου προσπαθεί να καπελώσει τους εθελοντές και να μας πείσει ότι έχει σοβαρό ρόλο!!!

Ο λαϊκισμός  έχει και τα όρια του!!!! Αλήθεια ποιος τους  εξουσιοδότησε να μιλάνε εκ μέρους των εθελοντών;

Οι Δημοτικοί Άρχοντες έχουν παρεξηγήσει την έννοια του εθελοντισμού!!!

Κάποιος πρέπει να τους πει ότι οι εθελοντές κάνουν δράσεις για να κινητοποιήσουν-ξυπνήσουν τους άρχοντες που είναι βυθισμένοι στην απραξία και την ανικανότητα!!!  

Και η ανακοίνωση καταλήγει με ρεσιτάλ λαϊκισμού  λέγοντας ότι ο Δήμος προσφέρει  δωρεάν μεταφορά στους εθελοντές με τα ΚΤΕΛ!!!  

Διαβάστε την ανακοίνωση πρόκληση:

Στο πλαίσιο εθελοντικής προσφοράς, εθελοντές από συλλόγους και σχολεία προέβησαν στον καθαρισμό δημοτικών χώρων σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και ειδικότερα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ηλία Κουνιαρέλλη. Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο 21 Μαίου 2011 οι Aeolistas συμμετείχαν στον καθαρισμό του Πάρκου Χατζηδημητρίου (σημείωση lesvosnews: το πάρκο λέγεται ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥ.... αλλά που να το ξέρουν οι δημοτικοί μας άρχοντες) στη Μυτιλήνη ενώ την Κυριακή 22 Μαίου 2011 τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών απομάκρυναν τα σκουπίδια από την περιοχή του Άη Γιώργη στην Κουτσουμπάρα και τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης-Παράρτημα Μυτιλήνης καθάρισαν την παραλία της Πέτρας. Σήμερα, Τετάρτη 25 Μαίου 2011 οι μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης με τον Διευθυντή του Σχολείου Δημήτρη Μπούμπα καθάρισαν την παραλία της Επάνω Σκάλας στη Μυτιλήνη.

Παρακαλούνται οι εθελοντές και οι σύλλογοι, που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στις προσπάθειες του Δήμου Λέσβου για τον καθαρισμό και ευπρεπισμό δημοτικών χώρων, να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου. Τέλος, ενημερώνουμε ότι το Αστικό ΚΤΕΛ στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με τον Δήμο Λέσβου προσφέρει δωρεάν μετακινήσεις των εθελοντών στους χώρους που ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Μοιράσου το άρθρο!