Κοινωνία

01/02/2011 - 13:08

.....για την απώλεια του Ευστρατίου Αδαμαντόπουλου

01/02/2011 ώρα 13:00

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας  Ιππείου του Δήμου Λέσβου, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Ευστρατίου Αδαμαντόπουλου, ο οποίος υπηρέτησε ως πρόεδρος Κοινότητας  Ιππείου για δέκα (10) συνεχή έτη και ως Κοινοτικός Σύμβουλος επί  16 και πλέον έτη.

Ο χαμός ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αυταπάρνηση το χωριό και τους συντοπίτες του, σε καιρούς δύσκολους και συνθήκες αντίξοες,  μας λυπεί και μας στενοχωρεί όλους.

Επί σειρά ετών, έδινε καθημερινά τη μάχη αναδεικνύοντας τα προβλήματα της τόπου του και αναζητώντας λύσεις πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Η  μεγάλη του αγάπη για το Ίππειος, αποτυπώνεται με την πληθώρα έργων σπουδαίων και σημαντικών έργων υποδομής που άφησε πίσω του,  όπως  η ίδρυση και  ανέγερση του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου - Λυκείου της περιοχής, η  υδροδότηση του χωριού από την γεώτρηση «Ριζοβούνι», η ανέγερση του Περιφ. Ιατρείου και του Κοιν. Καταστήματος, η ανέγερση τουριστ. Καταλυμάτων στο Πάρκο Ιππείου και πολλά άλλα.

Ο Ευστράτιος Αδαμαντόπουλος, απετέλεσε μια εμβληματική προσωπικότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα παραμένει για όλους μας πρότυπο ανθρώπου, που αγωνίστηκε με ανιδιοτέλεια, για να υπηρετήσει αξίες προσφοράς για το συνάνθρωπο και την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Το όραμα του και η εν γένει δραστηριότητα του θα αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Ο Πρόεδρος της

Τοπικής Κοινότητας Ιππείου

 

ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΣΙΝΑΝΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!