Κοινωνία

06/05/2017 - 06:31

10 χρόνια κάθειρξη για την απόπειρα βιασμού φοιτήτριας στη Μυτιλήνη

Σ

ε δεκαετή κάθειρξη καταδικάστηκε χθες από το Πρωτοδικείο Χίου, ο Αλγερινός που είχε αποπειραθεί να βιάσει μία 22χρονη φοιτήτρια στη Μυτιλήνη, στις αρχές Δεκεμβρίου.

 
 
Το γεγονός είχε προκαλέσει αναστάτωση πριν από μερικούς μήνες στη Μυτιλήνη.
 
Ο 23χρονος Αλγερινός από την δομή της Μόριας Λέσβου,περιφερόταν τα ξημερώματα της 1ης Δεκεμβρίου στην πόλη,εισέβαλε σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας και αποπειράθηκε να βιάσει μία 22χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Περίπου στη μία τα ξημερώματα, ο νεαρός Αλγερινός χτύπησε την πόρτα της κοπέλας.
 
Εκείνη νόμιζε ότι ήταν ο ντελίβερι που περίμενε και άνοιξε, με αποτέλεσμα να βρει ευκαιρία ο δράστης να την σπρώξει μέσα στο διαμέρισμα και να αποπειραθεί να την βιάσει.
 
Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια και αυτό της έσωσε τη ζωή, αφού την άκουσαν γείτονες που έτρεξαν και ακινητοποίησαν τον Αλγερινό επίδοξο βιαστή και κάλεσαν την Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψή του. 
 
Σημειώνεται ότι ο Αλγερινός είχε υποβάλλει αίτημα χορήγησης ασύλου.
 
Η νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστήμιου Αιγαίου όλο αυτό το διάστημα με τη βοήθεια ψυχολόγου προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που είχε υποστεί. 

Μοιράσου το άρθρο!