Κοινωνία

02/02/2016 - 10:47

2.370 κιλά κοτόπουλα από το Δήμο Λέσβο - Από Πέμπτη 4 Φλεβάρη η διανομή στους ωφελούμενους του Προγράμματος

yle="text-align: justify;">Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα  εξής:


    Αύριο Τετάρτη 3/2, θα παραλάβουμε 2.370 κιλά κοτόπουλα, από το  Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), που ως γνωστόν διεκδικήσαμε ως Δήμος και είμαστε δικαιούχοι του,  συνολικού προϋπολογισμού για το 2016 για την Λέσβο,   1.210.486,00 ευρώ.


    Την  Πέμπτη 4/2 θα γίνει η παράδοση στους ωφελουμενους του εν λόγω Προγράμματος, σε όλη την Λέσβο, εκτός της πόλης της Μυτιλήνης. Οι ωφελούμενοι έχουν ειδοποιηθεί για την κατά τόπους παραλαβή, το σημείο  και την ώρα παραλαβής, από εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι, του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου.


    Οι δικαιούχοι της Μυτιλήνης και των γύρω χωριών (δηλαδή του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Μυτιλήνης), θα παραλάβουν τα κοτόπουλα που τους αναλογούν, Παρασκευή 5/2 και Δευτέρα 8/2 από τις εγκαταστάσεις της ΕΨΥΠΑΛ, από 8.00 π.μ- 12.30 π.μ.  


    Όλοι οι δικαιούχοι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης τους και την ταυτότητα τους, διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να παραλάβουν.
     Λόγω του ότι, δυστυχώς, η απόφαση ένταξης μας άρα και  η υλικοτεχνική υποδομή, εργασιακό δυναμικό κ.λ.π. που δικαιούμαστε από το εν λόγω Πρόγραμμα,  δεν έχουν ολοκληρωθεί από τα αρμόδια Υπουργεία, για να λειτουργήσουμε έτσι όπως θα θέλαμε, ζητάμε την κατανόηση και συνεργασία όλων των ωφελουμένων, μιας και θα λειτουργήσουμε για άλλη μια φορά αυτοσχεδιάζοντας και «λοκατζίδικα», αφού μας είναι αδιανόητο επικαλούμενοι πραγματικούς και υπαρκτούς ανασταλτικούς λόγους, να στερήσουμε στους ωφελουμένους μας την παροχή αυτή.  
    Έτσι λοιπόν, ελπίζοντας ότι με την οργάνωση που κάναμε θα τα καταφέρουμε, ζητώ απ’ όλους τους ωφελουμένους να είναι στα σημεία διανομής ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την ημέρα και την ώρα που πρέπει, μιας και η διανομή θα γίνει άμεσα, αφού ως γνωστόν το κοτόπουλο είναι είδος τροφής με ιδιαίτερη ευπάθεια.   
    
 

Μοιράσου το άρθρο!