Κοινωνία

01/10/2015 - 13:41

25 ευρώ για να ακούσεις ομιλίες στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης!

Α

πό την ομάδα του TEDX Lesvos λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου: 

 

Η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων για το TEDxLesvos της 24ης Οκτωβρίου 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης ξεκίνησε!

Στόχος της ομάδας του TEDxLesvos είναι να διατεθούν τα εισιτήρια σε ένα όσο το δυνατόν πιο ευρύ κοινό. Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε δύο κατηγορίες εισιτηρίων και θα ακολουθήσουμε δύο τρόπους διανομής τους.

Το κανονικό εισιτήριο της εκδήλωσης κοστίζει 25 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενώ θα διατεθεί και ένας αριθμός εισιτηρίων στο μειωμένο κόστος των 12 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το μειωμένο εισιτήριο απευθύνεται αποκλειστικά σε ανέργους (με κάρτα ανεργίας που βρίσκεται σε ισχύ) και φοιτητές (με ενεργό φοιτητικό πάσο). Ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων είναι, δυστυχώς, περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πως μπορούν να τα αγοράσουν οι ενδιαφερόμενοι;

Ο ένας τρόπος είναι μέσα από την online πλατφόρμα, που θα βρείτε στο www.tedxlesvos.com/tickets. Αν, όμως, για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου και από ένα από τα σημεία πώλησης στο νησί (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10πμ έως 1μμ). Αυτά είναι το βιβλιοπωλείο Book & Art στην οδό Κομνηνάκη 5 στην Μυτιλήνη και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Tsalis Tours στο κέντρο της Καλλονής. Αναλυτικές οδηγίες για την διαδικασία πώλησης μπορείτε να δείτε στην σελίδα του κάθε εισιτηρίου στην online πλατφόρμα και στα σημεία πώλησης. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας στέλνοντας email στο tickets@tedxlesvos.com

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε, πως το κάθε εισιτήριο είναι ατομικό, ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται, ενώ κάθε ένας από εσάς μπορεί να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο στο όνομα του. Με αυτό το εισιτήριο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά όλες τις ομιλίες και τα performances, που θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα, να απολαύσετε το φαγητό, καφέ και αναψυκτικά, που θα παρέχουμε χωρίς επιπλέον χρέωση και φυσικά να μας ακολουθήσετε στο πάρτι μετά την εκδήλωση!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του TEDxLesvos θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα στο www.tedxlesvos.com

 


 Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η τιμή του εισιτήριου σε μια εκδήλωση που κατά βάση περιλαμβάνει μόνο ομιλίες.

Είναι πράγματι παράξενο σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία να υπάρχει τέτοια τιμή για το εισιτήριο.

Και πως έχει οριστεί η τιμή του εισιτήριου χωρίς ακόμη να έχει καθοριστεί το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης....

Γνωρίζουν άραγε οι διοργανωτές ότι για να βγάλει κάποιος σήμερα 25 ευρώ πρέπει να δουλεύει δύο ή τρεις ημέρες...; 

Μοιράσου το άρθρο!