Κοινωνία

27/10/2016 - 19:16

7η εθελοντική αιμοδοσία Αγιάσου - 75 εθελοντές - 61 μονάδες ΖΩΗΣ

Κ

αι η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν επιτυχής, αφού προσήλθαν 75 εθελοντές από τους οποίους μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν οι 61. Τους συγχαίρουμε θερμά.

Εκτός από τους νοσηλευτές του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας η Αγροτική Ιατρός κ. Θεοδοσοπούλου Πολυξένη, ο πρώην διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Νίκος Μαυρουδής (που συνέδραμε και στις επτά Αιμοδοσίες μας) και η Ιατρός του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Χατζηπαρασκευά Κορνηλία, που προσήλθε εθελοντικά.

Αρκετοί εθελοντές, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν, θα το κάνουν στο Νοσοκομείο το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Ομάδας μας.

Παράλληλα η Επιτροπή Πρωτοβουλίας θα προσκαλέσει κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει σ’ αυτή, ώστε διευρυμένη να προχωρήσει στη διοργάνωση δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων για τους αιμοδότες συγχωριανούς μας.

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Αγιάσου, το Δ.Σ. του Αναγνωστηρίου και τους χορηγούς  Ιωάννη Ορφανό και Δημήτριο Ταράνη, που στηρίζουν τις κοινωνικές μας πρωτοβουλίες.

Αγιάσος 24-10-2016

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!