Κοινωνία

27/07/2016 - 07:05

Αλλαγή ηγεσίας στο Ροταριανό Όμιλο Μυτιλήνης

yle="text-align: justify;">Φίλοι και φίλες ροταριανοί,

Μαζί με τις εγκάρδιες ευχές μας για καλό καλοκαίρι, σας ενημερώνουμε για την αλλαγή ηγεσίας στον όμιλό μας που έγινε στις 16 Ιουλίου 2016 με πανηγυρική συνεστίαση στο Ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο.

Γύρω από τη πισίνα του ξενοδοχείου, σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, μαζευτήκαμε πάνω από εκατό ροταριανοί και ροταριανές με τους φίλους μας. Την προσευχή ανέπεμψε ο Ειδικός Γραμματέας Ευστράτιος Κοκώνης. Ο Γραμματέας, Ιγνάτης Χατζηβασιλέλλης, καλωσόρισε τους συνδαιτυμόνες και ιδιαίτερα τον ρ. Στέλιο Μιχαηλίδη μέλος του R. C. Woodhall Spa, Lincolnshire της Αγγλίας, φίλο του Ομίλου μας, που τιμούσε με την παρουσία του την εκδήλωσή μας.

Ο ρ. Γιάννης Αντωνίου, εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, φρόντισε και όλα, μηχάνημα προβολής, οθόνη, πάνελ ήταν έτοιμα και άριστα τοποθετημένα στο χώρο. Η μουσική επίσης πολύ καλή, ότι έπρεπε για την εκδήλωση.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Τάκης Χατζηγιαννάκης έκανε τον απολογισμό της διετίας με παράλληλη προβολή διαφανειών και όλοι διαπιστώσαμε πως, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, οι δραστηριότητες μας ήταν πολλές και αξιόλογες.

Στη συνέχεια ο ρ. τ. Διοικητής Νίκος Κουζινόγλου έλαβε το λόγο και ανακοίνωσε τα βραβεία και τους επαίνους που έδωσε ο Δ/της της περιφέρειάς μας στον Όμιλό μας και σε κάποια μέλη του.

Έτσι αναφέρεται για την ιστορία ότι απονεμήθηκαν τα παρακάτω βραβεία.

Ρ.Ο.Μυτιλήνης : ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Ρ.Ο.Μυτιλήνης : ΕΠΑΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα RIDE FOR POLIO
Ρ.Ο.Μυτιλήνης : ΕΠΑΙΝΟΣ MEMBERSHIP
Ρ.Ελευθέριος Χαβραλής : ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα RIDE FOR POLIO
κ. Μαρία Χαβραλή : ΕΠΑΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Για την συμμετοχή της στο πρόγραμμα RIDE FOR POLIO
Β. Διοικητής Σπύρος Καρδακάρης : ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ –ΕΠΑΙΝΟΣ άρτια εκτέλεση Καθηκόντων

 

Ο απερχόμενος πρόεδρος κάλεσε στο βήμα και βράβευσε εκ μέρους του Ομίλου μας τον Ρ. Στέλιο Μιχαηλίδη μέλος του R. C. Woodhall Spa, Lincolnshire της Αγγλίας για την εξαιρετική του προσφορά στο Ρ. Ο. Μυτιλήνης, με την ενεργοποίηση των Ροταριανών της Περιφέρειάς του, στην Αγγλία, για σημαντική οικονομική βοήθεια, στην προσπάθεια μας, για την παροχή υπηρεσιών στήριξης των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων.

Ο απερχόμενος πρόεδρος παρέδωσε την σφύρα στο νέο πρόεδρο Θανάση Πλάτωνα, ευχόμενος καλή ροταριανή χρονιά. Ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τον απερχόμενο πρόεδρο. Υποσχέθηκε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών των μελών του ομίλου για μια μεστή δραστηριοτήτων ροταριανή χρονιά.

Ακολούθως ο ρ. Στέλιος Μιχαηλίδης προσέφερε στον νέο πρόεδρο το ποσό των 1500 € για το κοινωνικό έργο του ομίλου, σχετικά με τα ασυνόδευτα παιδιά των προσφύγων αλλά και τους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας. Τα χρήματα αυτά ήταν προσφορά των ροταριανών της Γηραιάς Αλβιόνος.

Ακολούθησε χορός και το κέφι έφτασε στο κατακόρυφο.

Για τον ΡΟΜ ρ. Σπύρος Καρδακάρης

Μοιράσου το άρθρο!