Κοινωνία

24/07/2017 - 20:58

Απίστευτη προκλητική κοροϊδία σε βάρος των σεισμοπαθών της Λέσβου

&n

bsp;

Η κοροϊδία σε βάρος των σεισμοπαθών της Λέσβου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Δύο μήνες σχεδόν μετά το φονικό σεισμό που χτύπησε τη Λέσβο και οι υποσχέσεις για το έκτακτο βοήθημα των 580 ευρώ είναι απλά υποσχέσεις! 

Κανείς ακόμη δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ. Ήρθαν στη Βρίσα οι Υπουργοί, τράβηξαν φωτογραφίες και πλάνα για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, έδωσαν υποσχέσεις και… αυτό ήταν!  Τα υπόλοιπα μάλλον δεν τους ενδιαφέρουν..

Αξίζει να τονιστεί ότι αυτά τα 580 ευρώ ήταν με βάση τις εξαγγελίες ένα έκτακτο βοήθημα ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των πρώτων ημερών.  Πρέπει να αναφερθεί ότι στο σεισμό της Κεφαλονιάς πριν από τρία χρόνια αυτό το βοήθημα δόθηκε την πρώτη εβδομάδα μετά από το σεισμό χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και σε είκοσι μέρες είχε δοθεί και η επιδότηση ενοικίου!

Στη Λέσβο προφανώς αξίζει χειρότερη μεταχείριση…γιατί η Λέσβος δεν είναι Κεφαλονιά και τώρα είμαστε στον αστερισμό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Και η κοροϊδία δεν σταματά εδώ! Από τις 500 αιτήσεις που κατατέθηκαν για το έκτακτο βοήθημα θα πληρωθούν άμεσα μόνο οι 104 αιτήσεις καθώς οι υπόλοιπες έχουν λάθη…  Οι 104 «τυχεροί»  σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Λέσβου κ. Τσουπή  θα πληρωθούν την Παρασκευή … οι υπόλοιποι έχει ο Θεός …ίσως πληρωθούν στον επόμενο σεισμό !!!

 

 

Les

Μοιράσου το άρθρο!