Κοινωνία

03/09/2015 - 10:22

Από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου δωρεάν ροδάκινα στη Μυτιλήνη

Α

πό την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας  Δήμου Λέσβου, ανακοινώνεται ότι, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος διεκδικήσαμε και είμαστε δικαιούχοι ως Δήμος, δωρεάν παροχής φρούτων για τους άπορους Δημότες του Δήμου μας.


    Παραλάβαμε 20 τόνους ροδάκινα, των οποίων η διάθεση ξεκίνησε χθες με την  παράδοση εννέα χιλιάδων κιλών  σε έξι  εταίρους μας στο ΤΕΒΑ και συνεχίζουμε σήμερα και αύριο με την παράδοση στους υπόλοιπους εταίρους μας, που δήλωσαν ενδιαφέρον.
    Την Δευτέρα 7 και μέχρι και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, ξεκινά η διάθεση ροδακινιών για τους άπορους Δημότες μας, η οποία θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της ΕΨΥΠΑΛ, στον Καρά Τεπέ, από ώρα 9.00- 14.00.
 Δικαιούχοι είναι όλοι όσοι διαθέτουν κάρτα μέλους   του Κοινωνικού  Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, καθώς επίσης και όσοι διαθέτουν κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης (είναι η κάρτα που έχουν προμηθευτεί από τα ΚΕΠ), την οποία και πρέπει να έχουν μαζί τους, καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.
    Η κα Αναστασία Αντωνέλλη, αρμόδια Αντιδήμαρχος, δήλωσε σχετικά:
«Είναι γνωστό ότι ως Δήμος, προσπαθούμε να βοηθήσουμε με  όποιο τρόπο μπορούμε, τους άπορους δημότες μας, θύματα μιας σχεδιασμένης φτώχιας που μας επιβάλανε.  Έτσι λοιπόν όπως και πέρσι, δεν διστάσαμε να τολμήσουμε να διεκδικήσουμε την διάθεση και προϊόντων που είναι ευπαθή, όπως τα φρούτα, πληρώνοντας ως Οργανισμός  ενοίκιο στην ΕΨΥΠΑΛ, προκειμένου να διασφαλίσουμε την συντήρηση τους. Ξεκινάμε, λοιπόν, με ροδάκινα και είμαστε σε ετοιμότητα να «κυνηγήσουμε» όποια άλλη δυνατότητα υπάρξει, η οποία να ανακουφίζει την φτώχια των δημοτών μας».

 

Μοιράσου το άρθρο!