Κοινωνία

17/04/2014 - 08:25

Διήμερο πανηγύρι του Αγ. Γεωργίου στην Ερεσό

Το διήμερο πανηγύρι του Αγ. Γεωργίου στην Ερεσό διοργανώνει για δεύτερη χρονιά στο εκκλησάκι στα Τατάρια ο Ιππικός Σύλλογος Ερεσού «Αγ. ΓΙΩΡΓΗΣ – ΤΑΤΑΡΙΑ».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

ΤΡΙΤΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 07.00 μ.μ.)

·           Εσπερινός

·           Επίδειξη με άλογα

·           Ψήσιμο κρεάτων και βράσιμο φαγητού

·           Γλέντι με d.j.

ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 07.00 π.μ.)

·           Θεία Λειτουργία

·           Χορευτικό Τμήμα Ερεσού

·           Επίδειξη Κουνγκ Φου από τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΕΤΟΣ»

·           Κλήρωση δώρων

·           Μοίρασμα φαγητού

Ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΣΟΥ «ΑΓ. ΓΙΩΡΓΗΣ – ΤΑΤΑΡΙΑ»

Ο Ιππικός Σύλλογος Ερεσού «Αγ. ΓΙΩΡΓΗΣ – ΤΑΤΑΡΙΑ», στον ενάμιση περίπου χρόνο από την ίδρυση του έχει να επιδείξει πλούσια δράση κι έργο.

Εκτός από την αναβίωση των πανηγυριών στον ομώνυμο Αη Γιώργη και στον Προφήτη Ηλία το «χωριανό», έχει συμμετοχή σε όλες τις εθελοντικές δράσεις που έχουν γίνει στην Ερεσό, όπως είναι το LET’S DO IT GREECE 2013 & 2014 και την εκστρατεία «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2013» που υλοποίησε το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, ενώ με δαπάνες του Συλλόγου κι εργασία των μελών του έχει γίνει η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου στο εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου στα Τατάρια.

Επίσης, ο Ιππικός Σύλλογος Ερεσού «Αγ. ΓΙΩΡΓΗΣ – ΤΑΤΑΡΙΑ» έχει συμβάλει στην κάλυψη αναγκών κι επίλυση προβλημάτων του «ΘΕΟΦΡΑΣΤΕΙΟΥ» Δημοτικού Σχολείου Ερεσού και του Γυμνασίου Ερεσού, ενώ το καλοκαίρι 2013 πρόσφερε στη Δημοτική Κοινότητα Ερεσού καλάθια απορριμμάτων για την παραλία της Ερεσού.

Τέλος, ο Σύλλογος και τα μέλη του έχουν να παρουσιάσουν και κοινωνική δράση με την ενίσχυση οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά κ.ά. προβλήματα.

Μοιράσου το άρθρο!