Κοινωνία

07/07/2017 - 16:27

Δήμαρχε Λέσβου θέλεις αυτή την τρύπα μπροστά από το σπίτι σου;

yle="text-align: justify;"> 

up date  Άμεση η απάντηση από το Δήμο Λέσβου:

 

Προς Lesvosnews.net

 

Σχετικά με το δημοσίευμά σας που αναφέρεται στην επιδιόρθωση βλάβης από την ΔΕΥΑΛ στο χωριό του Πολιχνίτου θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι γνωρίζουμε για τη συγκεκριμένη ανάγκη επισκευής και έχει ήδη προγραμματιστεί η αποκατάστασή της στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ευχαριστούμε για την επισήμανση και τη φιλοξενία. 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Λέσβου

    

Αν μη τι άλλο είναι σημαντική η άμεση απάντηση του Δήμου Λέσβου και το γεγονός ότι γνωρίζει το θέμα. Ελπίζουμε σ άλλες περιπτώσεις να υπάρχει καλύτερος προγραμματισμός και να μην χρειάζονται 60 ημέρες για κάτι απλό....

--------------------

 

Αρχική ανάρτηση: 

Κάποτε έλεγαν «αυτός είναι ανίκανος ούτε ένα αυγό δεν μπορεί να βράσει» . Σήμερα εμείς στη Λέσβο λέμε «αυτοί είναι ανίκανοι ούτε μια τρύπα δεν μπορούν να βουλώσουν»

Εδώ και 60 ημέρες η ΔΕΥΑΛ άνοιξε μια τρύπα στον Πολιχνίτο για να επιδιορθώσει μια βλάβη στο δίκτυο της.  Ήρθαν, έσκαψαν, διόρθωσαν τη βλάβη και … απλά τα σκέπασαν!

Και η ειρωνεία της υπόθεσης είναι αυτή η τρύπα με τη χορηγία της ΔΕΥΑΛ και του Δήμου Λέσβου είναι λίγα μέτρα από το Δημαρχείο Πολιχνίτου. Κάτοικοι της περιοχής εδώ και εβδομάδες διαμαρτύρονται στο γραφείο του Δήμου στον Πολιχνίτο όμως κανείς δεν είναι υπεύθυνος ή η τελευταία έκδοση  είναι ότι φταίει ο εργολάβος. Με απλά λόγια τους κοροϊδεύουν!!!!

Πέρα από το ευτράπελο της υπόθεσης το θέμα είναι αρκετά σοβαρό καθώς κοντά στην τρύπα της ΔΕΥΑΛ και του Δήμου κατοικούν οικογένειες με μικρά παιδιά και … η τρύπα είναι ιδανικός προορισμός για τα αδέσποτα  (σκυλιά και γατιά ) που θέλουν να αφοδεύσουν. Eπίσης σύμφωνα με πληροφορίες πριν απο μερικές ημέρες σημειώθηκε μικροτραυματισμός ενός παιδιού.

Μια απορία: αν αυτή η τρύπα ήταν μπροστά από το σπίτι του Δημάρχου Λέσβου πόσο χρόνο θα έκανε να κλείσει;

 

Ο καθένας ας δώσει την απάντηση!!!

Ελπίζουμε αν η ΔΕΥΑΛ και ο Δήμος δεν μπορέσει να κλείσει την τρύπα να βρεθεί ένας πολίτης να τους τραβήξει μια καλή αγωγή και να πληρώσουν χρυσάφι την τρύπα !

Μοιράσου το άρθρο!