Κοινωνία

19/01/2018 - 06:58

Δωρεάν διανομή προϊόντων δικαιούχους του ΤΕΒΑ από το Δήμο Λέσβου

 Από τον  Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», ανακοινώνεται ότι:

 

Ενημερώνουμε του νέους Δικαιούχους του ΤΕΒΑ (ωφελούμενους ΚΕΑ), ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, την  επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα για την Δ.Ε Μυτιλήνης η διανομή θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 22 Ιανουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στο γνωστό σημείο της ΕΨΥΠΑΛ, από ώρα 8.30- 12.30. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι, οι οποίοι και θα ενημερώσουν κατά τόπους για την ημέρα, το σημείο και την ώρα διανομής ,τους δικαιούχους.

Τα είδη που θα διανεμηθούν στην προγραμματισμένη αυτή διανομή μας προέρχονται από τις πρώτες προμήθειες που έγιναν από εμάς και είναι συνολικά: 2963 τεμ. απορρυπαντικών γενικής χρήσης, 2963 τεμάχια απορρυπαντικών πιάτων, 2963 τεμ. σαμπουάν, 2335 συσκευασ. χαρτιών τουαλέτας και 1739 τεμ απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων.

Οι ποσότητες παραλαβής κάθε είδους είναι σε συνάρτηση με τα μέλη του νοικοκυριού

Ευελπιστούμε ότι από τέλος Φεβρουαρίου θα είμαστε σε θέση να πραγματοποιούμε  μηνιαίες διανομές, με όλα τα είδη που έχει ανάγκη ένα νοικοκυριό, μιας και επιτέλους ολοκληρώνεται ο απαιτούμενος κυκεώνας της γραφειοκρατίας που απαιτούσε η πραγματοποίηση των μελετών και των διαγωνισμών (διεθνής λόγω υψηλού προϋπολογισμού 1.200.000) του προγράμματος αυτού. Έτσι θα είμαστε σε θέση πέρα από το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο και το δωρεάν συσσίτιο που πραγματοποιούμε, να προσφέρουμε μια ακόμα ανακούφιση στους ανθρώπους του τόπου μας που πλήττονται από την ακραία φτώχια.

.     

 

Μοιράσου το άρθρο!