Κοινωνία

24/10/2017 - 05:55

Δυνατότητα δωρεάν συμβουλευτικής νομικής συνδρομής στους νέους δικαιούχους ΤΕΒΑ

trong>Ενημερώνουμε τους νέους δικαιούχους ΤΕΒΑ, όπως αυτοί έχουν επιλεγεί με τα ισχύοντα από τον Ιούνιο του 2017 κριτήρια, ότι:

Στα πλαίσια της υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος, τους παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν συμβουλευτικής Νομικής Συνδρομής, για τα θέματα που τους απασχολούν.

Πιο συγκεκριμένα: Μπορούν να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα 22510-27501 και 22510-45202, εσωτερικό 3, στις Κοινωνικές Λειτουργούς κ. Άννα Τζωρτζάκη και Κατερίνα Κουτουκτσή,  να περιγράψουν το πρόβλημα τους για να καθοριστεί το ραντεβού τους, με την αρμόδια Δικηγόρο.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Αντωνέλλη δήλωσε:

«Ελπίζουμε ότι η δράση μας αυτή θα προσφέρει πραγματικά οφέλη στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ. Βιώνουμε μια δύσκολη εποχή, που γίνεται ακόμα δυσκολότερη για όσους δεν διαθέτουν χρήματα να επισκεφθούν δικηγόρο. Χρέη στην εφορία, στα ασφαλιστικά ταμεία, φόβοι κατασχέσεων, πλειστηριασμών κ.λ.π. είναι προβλήματα που χρήζουν Νομικής συμβουλής. Έτσι  στην υλοποίηση του ΤΕΒΑ, είχαμε προβλέψει την δράση που τώρα υλοποιούμε και η οποία θα προσφέρει ένα χέρι αποτελεσματικής βοήθειας σε όσους πλήττονται από τα προβλήματα που η φτώχια δημιούργησε και δεν γνωρίζουν τις νομικές δυνατότητες προστασίας τους.»

Αναστασία Αντωνέλλη

Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ»

Μοιράσου το άρθρο!