Κοινωνία

12/12/2016 - 16:07

Επαναδιανομή τροφίμων για τους ωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου

yle="text-align: justify;">Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:

Όσοι από τους ωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, δεν παρέλαβαν τρόφιμα κατά την διανομή μας της 24ης Νοέμβρη, τους ενημερώνουμε ότι από αύριο Τρίτη, μέχρι και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, μπορούν να παραλαμβάνουν πακέτα με τρόφιμα από ώρα 8.30-12.30 στο γνωστό σημείο της ΕΨΥΠΑΛ, στον Καρά Τεπέ.
Τα πακέτα περιλαμβάνουν: 3 πακέτα ζυμαρικά, 3 ρύζι, 2 φασόλια, 2 φακές, 4 γάλατα, 1 ζάχαρη, 1 λάδι, 1 υγρό πιάτων, 1 σαμπουάν και 1 οδοντόκρεμα. 
 
Η διανομή αφορά ΜΟΝΟΝ όσους δεν παρέλαβαν. Οι ωφελούμενοι  πρέπει να έχουν μαζί τους: την ταυτότητα τους και την Κάρτα Μέλους. 
 
Πέρα από την ανωτέρω διανομή, συνεχίζοντας για 5η συνεχή χρονιά την συνεργασία μας με τα Α.Β Βασιλόπουλος, 60 ακόμη δικαιούχοι του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, μετά από κλήρωση και ειδοποίηση τους, θα παραλάβουν εορταστικά πακέτα από τα δύο καταστήματα, χορηγία της εταιρείας. Τα πακέτα θα περιλαμβάνουν: χοιρινό κρέας, πατάτες, ρύζι, ντοματοχυμό, κριθαράκι, κρασί, γάλα, μαρούλι, μπισκότα, κρεμμύδια και ελαιόλαδο.
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας, στην εταιρεία Α.Β Βασιλόπουλος, για την στήριξη της λειτουργίας του Κοινωνικού  Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου.  
 

Μοιράσου το άρθρο!