Κοινωνία

28/03/2018 - 13:10

Επίσκεψη Αν. Αντωνέλλη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Μ

ε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού στις 2 Απριλίου, εκ μέρους του Δήμου Λέσβου, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Αναστασία Αντωνέλλη, επισκέφθηκε σήμερα το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης.

Η κα Αντωνέλλη μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου για Καλό Πάσχα σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τα παιδιά και τους γονείς και παρέδωσε  πασχαλινά αυγά και χειροποίητα λαζαράκια που έφτιαξαν τα παιδιά με την επιμέλεια του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών, με πολύ αγάπη, για τις μαθήτριες και στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου.

Υπενθύμισε στους εκπαιδευτικούς ότι ο Δήμος Λέσβου, πέρα από τις συμβολικές επισκέψεις, έχει προχωρήσει και σε πράξεις στήριξης των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, όπως η τοποθέτηση των ειδικών μηχανισμών πρόσβασης στην θάλασσα για ΑΜΕΑ που έχει τοποθετήσει στην πλάζ Τσαμάκια και στα Βατερά. Πράξεις που θα συνεχιστούν, το επόμενο διάστημα. Είναι δε πρόθυμος να  βοηθήσει στο δύσκολο και αναγκαίο  έργο των εκπαιδευτικών, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας του έργου που επιτελούν.

Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Τσακύρης, ευχαρίστησε την κα Αντωνέλλη για την επίσκεψη και την διάθεση στήριξης των μαθητών του Ειδικού Σχολείου από  την Δημοτική αρχή, λαμβάνοντας την απάντηση από την Αντιδήμαρχο πως δεν χρειάζονται ευχαριστώ όταν οι αιρετοί πράττουν το καθήκον τους. 

 

Μοιράσου το άρθρο!