Κοινωνία

13/12/2017 - 13:29

Φωταγώγηση του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στη Μυτιλήνη

Σε εορταστικούς ρυθμούς βρίσκεται πλέον η Λέσβος μετά την φωταγώγηση του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στη Μυτιλήνη, από τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, στην Πλατεία Σαπφούς.

Εκεί δημιουργήθηκε από τον Δήμο Λέσβου το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», το οποίο με τη Φάτνη, το σπιτάκι, το έλκηθρο του Αι Βασίλη και πολλές εκπλήξεις είναι έτοιμο να δεχθεί μικρούς και μεγάλους που ξεκίνησαν ήδη να το επισκέπτονται και εκφράζονται με πολλά θετικά σχόλια.

Την εναρκτήρια εκδήλωση πλαισίωσαν με χορευτικά και χορωδιακά δρώμενα δημιουργώντας μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέσβου, η Χορωδία «Νίκος Μυρογιάννης», η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μόριας και τα Χορευτικά του Δήμου Λέσβου και του Συλλόγου «Αρίων», ενώ εμπλουτίστηκε και με εντυπωσιακά βεγγαλικά.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γαληνός,  ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της χαρούμενης γιορτινής ατμόσφαιρας και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2018, με υγεία και αισιοδοξία.  

 

Μοιράσου το άρθρο!