Κοινωνία

29/12/2016 - 12:35

Γιορτινές δραστηριότητες των Προσκόπων της Λέσβου

Χριστούγεννα κι όσοι νομίζουν πως οι Πρόσκοποι της Λέσβου ησυχάζουν απλά… γελιούνται

Παρά το δυνατό ξεροβόρι και το χιονόνερο, Λυκόπουλα, Πρόσκοποι κι Ανιχνευτές του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκοπων Μήθυμνας έψαλαν τα κάλαντα στα σοκάκια του χωριού τους. «Κάλαντα αγάπης» με αντίτιμο τρόφιμα. Τα οποία παρέδωσαν στο Σύλλογο «η Αγάπη» για τις ανάγκες των συγχωριανών τους.

ΟΙ Ανιχνευτές της Μυτιλήνης πάλι αποχαιρέτησαν το χρόνο που φεύγει στην Εστία τους στα Τσαμάκια με μια ζεστή φασολάδα με τυρί κι  ελιές και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Ταυτόχρονα ρύθμισαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεγάλη Χειμερινή Δράση Υπαίθρου στην Αγία Παρασκευή από τις 3 ως και τις 6 Ιανουαρίου.
Τα Λυκόπουλα της 2ης Αγέλης έφτιαξαν γλυκά. Γλυκά έφτιαξαν και τα Λυκόπουλα της 3ης Αγέλης. Οι Πρόσκοποι της 2ης Ομάδας είπαν μια «καληνύχτα» στη χρονιά που φεύγει διανυκτερεύοντας στην Εστία τους στο Κιόσκι. Ενώ τέλος οι Πρόσκοποι της 3ηςΟμάδας Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης αψηφούν το χιονιά στη ζεστή αγκαλιά του Εκπαιδευτικού Προσκοπικού Κέντρου στον ορεινό Ασώματο. Γνωρίζοντας την ομορφιά του χιονισμένου Λεσβιακού Ολύμπου.

Μοιράσου το άρθρο!