Κοινωνία

25/04/2016 - 23:39

H Μυτιλήνη για το Χάρη...βοήθησε κι εσύ

Η

προσπάθεια των Προσκόπων της Λέσβου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διευκολύνουν τη νοσηλεία του 11χρονου Λυκόπουλου από την Κέρκυρα του Χάρη που πάσχει από καρκίνο, στο εξωτερικό ξεκίνησε.

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας φτιάξαμε λαμπάδες και το απόγευμα στον πεζόδρομο της οδού Ερμού μπροστά στην Εθνική Τράπεζα ζητήσαμε βοήθεια από τους πολίτες.

Από αύριο Μεγάλη Τρίτη μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ Ανιχνευτές Πρόσκοποι των Κοινοτήτων της Μυτιλήνης στην οδό Ερμού μπροστά στην Εθνική Τράπεζα θα βρίσκονται και θα περιμένουν τη δική μας συνδρομή στον κουμπαρά για το Χάρη.

Το ίδιο θα συμβεί και τη Μεγάλη Παρασκευή που όλη μέρα από το πρωί μέχρι την έξοδο του Επιταφίου, έξω από την κεντρική εκκλησία του Αγίου Θεράποντα, ο κουμπαράς του Χάρη θα περιμένει τη βοήθεια των χιλιάδων Μυτιληνιών που θα προσκυνήσουν και θα ανάψουν ένα κερί για όλους αλλά και για το Χάρη.

 

Στο κάλεσμα τους οι Πρόσκοποι της Λέσβου αναφέρουν: Στεκόμαστε δίπλα στο Χάρη σε αυτή του τη μάχη. Γιατί χαμένη μάχη είναι μόνο αυτή που δε δόθηκε ποτέ.

Μοιράσου το άρθρο!