Κοινωνία

14/12/2016 - 11:18

Χριστουγεννιάτικες γιορτές αγοράς σε Μυτιλήνη, Καλλονή, Γέρα - Αναλυτικό πρόγραμμα

yle="text-align: justify;">Σε μια προσπάθεια αφύπνισης του πνεύματος των Χριστουγέννων, το Επιμελητήριο Λέσβου, διοργανώνει σειρά εορταστικών εκδηλώσεων σε Μυτιλήνη, Καλλονή και Γέρα, με σκοπό  την δημιουργία ενός σκηνικού θαλπωρής και μαγείας έτσι όπως μόνο η γιορτή των Χριστουγέννων ξέρει να «σκηνοθετεί»!

Μουσική, παιχνίδια και θεατρικές παραστάσεις για τα παιδιά, θα μας μεταφέρουν έστω και για λίγο στον παραμυθένιο κόσμο των γιορτών.

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών και απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, σας προσκαλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Λέσβου, μαζί με τα παιδιά σας, τους αγαπημένους και τους φίλους σας, για  να αφεθούμε στην μαγεία των Άγιων Ημερών ακολουθώντας το Χριστουγεννιάτικο Αστέρι πάνω από την πόλη μας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναλυτικά:

Στη Μυτιλήνη:

  • Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, Ώρα 11:00

Τελετή Έναρξης: Στην οδό Ερμού, στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας θα ξεκινήσουν οι Γιορτές Αγοράς, με τη συναυλία από το συγκρότημα του Κώστα Ζαφειρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται ζεστό κρασί, μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Ενώ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου.

  • Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, Ώρα 11:00

Στην Παλιά Αγορά στο παγκάκι, θεατρικό παιδικό δρώμενο με την ηθοποιό παιδικών παραστάσεων κα. Νάσια Δαφιώτου, και ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει, δώρα στα παιδιά.

  • Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, Ώρα 18:30

Στην οδό Ερμού στο ύψος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, θα υπάρχει  ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα πραγματοποιούνται δρώμενα για τα παιδιά με ζωγραφική προσώπου, και φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη.

  • Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, Ώρα 18:30

Στην Παλιά Αγορά στο παγκάκι, συναυλία από το συγκρότημα ΚΕΣΑΜ με ρεμπέτικα τραγούδια. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται ζεστό κρασί, μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

  • Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, Ώρα 11:00

Στην οδό Ερμού στο ύψος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στον  ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιούνται δρώμενα για τα παιδιά με ζωγραφική προσώπου, και φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη.

 

  • Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, Ώρα 18:30

Η τελετή λήξης των Γιορτών Αγοράς του Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθεί στην οδό Ερμού στο ύψος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με συναυλία από το συγκρότημα TEMBO TIMBRE και παιδική παράσταση από την κα. Νάσια Δαφιώτου. Στους παρευρισκόμενους θα προσφέρεται ζεστό κρασί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Η εκδήλωση θα κλείσει με την κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς, και χαιρετισμούς από τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

 

Στην Καλλονή:

  • Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, Ώρα 11:00

Στην κεντρική πλατεία της Καλλονής συναυλία από το συγκρότημα του Ντίνου Αλεξανδρή, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη. Στους παρευρισκόμενους θα προσφέρεται ζεστό κρασί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

 

Στη Γέρα:

  • Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, Ώρα 18:30

Στο πάρκο του Παπάδου συναυλία από το συγκρότημα ΚΕΣΑΜ με μικρασιάτικα τραγούδια. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν με θεατρικό παιχνίδι από την κα. Νάσια Δαφιώτου, ενώ ο Άγιος Βασίλης θα τους μοιράσει δώρα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρεται στους παρευρισκόμενους ζεστό κρασί, μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Μοιράσου το άρθρο!