Κοινωνία

21/06/2016 - 09:34

Η Λέσβος της αλληλεγγύης –Βραβεύσεις καθηγητών και εθελοντών

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του   Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστό ότι:

 

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, σε λιτή τελετή που έγινε στο ΚΑΠΗ του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, συγκεντρωθήκαμε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού μας, για να πούμε όπως κάθε χρόνο με την λήξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Λέσβου, Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, εκ μέρους όλων, στους εθελοντές καθηγητές που στήριξαν με την ανιδιοτελή προσφορά τους την προσπάθεια των 94 μαθητών του Κοινωνικού μας Φροντιστηρίου.
    Ως ελάχιστη Πράξη Αναγνώρισης στο μεγάλο έργο τους, απονείμαμε στον καθένα ξεχωριστά Τιμητική Διάκριση. Συγκεκριμένα, Τιμητική Διάκριση πήραν οι εκπαιδευτικοί:

1) Αβαγιανός Χριστόφορος             (Μαθηματικός)

2)  Αδαμοπούλου Μαρία                  (Φιλόλογος)

3) Απλαδά Ευαγγελία                        (Φιλόλογος)
 
4) Βασιλείου Ιωάννης                        (Χημικός)

5) Γεωμηλάς Δημήτριος                   (Οικονομολόγος)

6) Θεοδωράκη Κλεοπάτρα                (Κοινωνιολόγος)

7) Κανδύλη Δέσποινα                         (Φιλόλογος)

8) Καραγεωργίου Ειρήνη                   (Φιλόλογος)

9) Καραπατάκη Φραγκούλα               (Φιλόλογος)

10)  Κατσαρού Ελένη                         (Μαθηματικός)

11) Κουτρής Γεώργιος-Ελευθέριος    (Φυσικός)

12) Κωνσταντάρα Αδαμαντία            (Φιλόλογος)

13) Μαργαρίτη Μαρία                        (Φιλόλογος)

14) Μαυρουδή Αργυρό                      (Πληροφορικός)

15) Παπαζογλου Ιωάννης                    (Φιλόλογος)  

16) Παπαδοπούλου Έλενα                   (Φιλόλογος)

17) Πουλής Γεώργιος                          (Φυσικός)
    
18) Χαλκιώτη Νίκη                              (Φιλόλογος)

 


ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

1)    Μόσχου Μαρία

2)    Καλίτσα Όλγα



ΔΙΑΦΟΡΟΙ

1)    Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

2)    Εστιατόριο «Τα Καρντάσιαν» (Κοσβάνη Μιχάλη & Κοσβάνη Γεώργιο)

     3) Σύλλογος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού Λέσβου

     4) Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου    

Με την ευκαιρία όμως της βράβευσης των καθηγητών μας, εφέτος, αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά και την βοήθεια που προσφέρουν στους συνδημότες μας, φορείς και πολίτες, οι οποίοι κατά την προηγούμενη χρονιά  στήριξαν τις δράσεις του Οργανισμού μας, με σκοπό την ανακούφιση  των Δημοτών μας από την φτώχια, βραβεύσαμε συμβολικά:
Α) Το Σώμα Ελληνικού  Οδηγισμού  Λέσβου, για την προσφορά του στην λειτουργία του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, με την παροχή ειδών ένδυσης, υπόδησης και τροφίμων.
Β) Το Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, για την παροχή φαρμάκων και εμβολίων στο Κοινωνικό μας Φαρμακείο
Γ) Το Σύλλογο Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού, για την στήριξη τόσο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λέσβου, με την χορηγία τροφίμων, όσο και του Κοινωνικού μας Φροντιστηρίου με την παροχή  σχολικών ειδών για τους μαθητές μας.
Δ) Την επιχείρηση εστίασης της πόλης μας «Τα Καρντάσια» των κυρίων Κοσβάνη Γιώργου και Μιχάλη, η οποία εδώ και  Δύο ολόκληρα χρόνια στηρίζουν το συσσίτιο απόρων του πραγματοποιεί ο Οργανισμός μας, με την καθημερινή παροχή δεκαπέντε μερίδων φαγητού.
Ε) Τις Λογοθεραπεύτριες Καλίτσα Όλγα και Μόσχου Μαρία, οι οποίες  παρείχαν δωρεάν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, στα παιδιά με προβλήματα λόγου, των απόρων δημοτών μας.

    Όλοι μαζί, Δήμος Λέσβου, Φορείς και Δημότες και την χρονιά που πέρασε καταφέραμε να σταθούμε με αγάπη και νοιάξιμο, στα πλευρό του δοκιμαζόμενου από την φτώχια που του επέβαλαν, συνδημότη μας. Συνεχίζουμε, καλώντας όλους να ενωθούμε σ’ αυτήν την υποχρέωση  ανθρωπιάς, σίγουροι ότι του χρόνου οι συμβολικές μας βραβεύσεις, θα είναι προς περισσότερους. Κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε κάθε χρόνο, μιας και η Λέσβος της Αλληλεγγύης, είναι πια συνείδηση όλων.      

 

Μοιράσου το άρθρο!